Navštíveno 5555x

20.01.2015, 19:36 |
TROY Poptávám notas hlavně na tanky takže žádná intel HD apod.
Výrobce je mi fuk, všechny papíry ideál.
Cena do 8000 Kč
nabídky sem nebo email
mam tenhle a jsem nadmiru spokojen.. :D
[ Link ]
Na tanky :-) co jsem se zasekl na IS-3 se kterym jsem snad i prodelaval a narazil na par neprustrelnych souperu, tak me to nejak preslo. ale jinak zrout casu bezkonkurencni.
mě už to taky přešlo, teď když je chvíle na záchodě, tak tankuju na mobilu :D
mám podobný problém, jen je podmínka 17 palců, takže cena tak dvojnásobná a kapsy prázdné:(((
Dexter: 8 tier je poslední kde se dá hrát šul nul, pak už jedině premium, bez top gun je IS-3 sračka
Jinak po tom co teď přibyla kampaň je to zas o něčem jiném

21.01.2015, 12:32 |
Beda ono vas to zase chytne za nejakou dobu, znam to :)IS3 uz neni co byvala
hutchins:
Hlavně o tom, že to přestala být týmová hra, a každej si jede na svoje triko. Některé mise jsou navíc postavené tak, že ani vyhrát nemusíš, abys splnil, takže udělat misi, a odstavit to někde v rohu a nazdar (zažil jsem několikrát).... děkuju pěkně za takové kampaně!!!

21.01.2015, 17:15 |
TROY +1
jo to jsou nový osobní mise :(
:D jinak UP
no já jedu jen na svoje triko, děsím se jak budu plnit ty čety, mě prostě nebaví poslouchat vymazané mozky na TSku
čety nejedu takže mám smolíka pacholíka:))) jedu jenom solo kopra:)
Jinak ten notas bude muset bejt solidně našláplej at si zahraješ:)

21.01.2015, 23:39 |
TROY stačí mě 40 fps nepotřebuju nic extra - kolega má nějaký HP starší a jede 55 fps :)
jinak ty mise v četě - napsal jsem na ten veřejnet chat a za chvíli už jsem jel s frajerem z čech a po třech mapách splněno :) - řekli jsme si kam pojedem - on mě kryl pancířem ( nějaký IS ) a já vyjížděl s borsigem a ukusoval jsem

22.01.2015, 07:50 |
motyc Já kupoval taky před rokem a půl ntb na tanky, staré HP si s tím neporadilo. Koupil jsem tehda jetý ASUS K53SV z bazoše za 7k a maximální spokojenost. Mrkni na bazoš, pár jich tam je.

22.01.2015, 13:02 |
TROY koukal jsem že ten ASUS má docela problémy s napájením nicméně se jedu podívat na nějaký HP s ATI 7670 tak uvidíme

22.01.2015, 13:11 |
motyc Taky teď něco takového čtu, nicméně u mě, ani u kamaráda, který ho má ještě dýl než já, naštěstí žádná taková závada. Ťuk ťuk
Kdo rad tezky tanky na 8. tieru tak zkuste cinaka 110, hral se mi lepe nez IS-3
Osobní mise me mistama dokážou pekne nasrat, nicmene ještě asi 3 a plecka Stug bude v garazi...
Akorát nevim za jakej narod si mam vybrat ty specialni rozkurovacky... ;-)

24.01.2015, 13:32 |
TROY tak už neaktuál :D - postavim nějaký pc :o) s postarších komponentů