Navštíveno 4209x

Koupim stary CD romky, potrebuju to na moturky. Nebo kde sehnat?
Diky

19.01.2015, 17:27 |
koren z hdd ne?
koren :tam asi nebudou tyhle moturky, viz foto. Kdysi sem rozebral starou toshibu CD rom a byly tam dva Mabuchi, 4V, potrebuju...

19.01.2015, 17:36 |
Kamil tappaja - jsi měl říct cca měsíc zpátky, teď už je asi pozdě, ale zkusím se zeptat a případně dám vědět
ses dal na slow flyery? :-)
Čau. Mám několik starých cdromek i HDD. Jde ti o konrétní motorek nebo je ti to jedno. Kolik toho potřebuješ? Našel bych tak 3 CDR a 2 HDD.
Jde konkretne o motorky, je to sazka do loterie, nevim co tam bude. Naposledy jsem tam mel ten co je vlevo, ale byl na 4V, coz bylo to co jsem hledal. Na aukru jsou po kuse, pak tam nekdo prodava za 900 nekolik mechanik, tolik ale fo toho davat nechci, abych pak z toho vydoloval 4 moturky :)
Jestli na to nespěcháš, juknu do starejch mechanik, co mám mimo domov, pokud tam bude něco pro Tebe použitelného, ozvu se :-), ale dřív, jak o víkendu se k tomu nedostanu :-(
Jasne, v klidu, nespecha to.

19.01.2015, 19:33 |
motyc Taky bych doma minimálně dvě mechaniky našel
Mabuchi 5ti póly sem dával do lokomotivy (vláčky HO). Pak konečně jezdila plynule :)
Milhauzz Hehe, na to jsem narazil, kdyz jsem hledal informace, kde by se daly koupit novy :)

20.01.2015, 10:14 |
vomy7 Mám doma starou DVD vypalovačku, pokud by ti to pomohlo, tak se můžeme domluvit. Ale nevím odkud jsi a myslím, že pošta by se ani nevyplatila, že levněji seženeš od někoho, kdo je blíž k tobě.
Tak tak, vypada to, ze jsem narazil na dobrou dusi, uz je ke me na ceste nekolik mechanik :)
Diky!
kdybys ještě potřeboval, dej vědět, mám několik PC na likvidaci tak to z toho můžu vyškubat
Jasan, diky! Jak dorazi, rozeberu, jestli najdu kyzene motorky.