Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Sony Unilink AUX enabler

o Navštíveno 3438x o
o 02.01.2015, 20:11 | Ravo
Ahoj,
sháním věcičku, co mi "zprovozní" na starým kazetovým sony rádiu ve wintercaru RCA-IN vstupy (původně se používají k připojení měniče CD/MD) a je nutné na bus sběrnici "nafejkovat" že je měnič připojen :)

Na ebay tyhle věci jsou, jen se zkouším zeptat jestli někdo nemá bezprizorní kousek (jednodušší doprava, cena atd..)

Díky za nabídky, zkoušel jsem googlovat na místním trhu ale jen ebay mi dokázal odpovědět... asi jsem se blbě česky ptal :D

o 03.01.2015, 12:31 | Ravo
Tak mě napadlo, že by to možná bylo vhodnější do sekce Bazar-Autohifi... prosím adminy o přesunutí. Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.