Prodám Škoda Felicia 1.3 LXi, rok 1995, najeto cca 137 000 km, EKO EURO 2 nezaplaceno, barva bílá.
Jedná se o základní Felicii, s křídlem na pátých dveřích, střešním oknem, středovým panelem a otáčkoměrem. Auto má naprosto v pořádku interiér a podvozek. Před zhruba 3 lety měněny tlumiče, brzdy atd. Od té doby najeto max 10 000 km. Motor už tolik netáhne, ale olej vyloženě nebaští. Co je bohužel ve špatném stavu je kastle. Narovinu uvádím fotografie cca 3 roky zpět, kdy jsem sundal zadní plastové lemy. Plasty jsou i na prazích, kde jsou už i díry. Přední blatníky jsou měněné, ale bohužel za hroznou kvalitu, takže ačkoliv jsou na autě také cca 5 let, tak poměrně hodně prolezlé rzí.
[ Link ] [ Link ] Další foto není problém pořídit.
Technická je platná do 8.8.2015, přičemž další jsem případně schopen zajistit.
Dále k autu mám dělené zadní sedačky (z modelu po faceliftu), plato do kufru bez děr na repro, originál masku, letní elektrony s pneu, které ale nejsou zapsané v TP (185/60 R14).
Auto je to opravdu na práci nebo na rozebrání. Pokud bude spíše zájem o jednotlivé díly nenám problém auto rozebrat.
Cenu bych nerad astronomicky přestřelil, domluva jistá, ale jako start k domluvě dejme 8 000 Kč včetně EKO.