Navštíveno 3567x

Kapacita staci 16GB. Mene urcite ne.
Idealne v bile barve a koupeny pouze v CR s dokladem.
Ahoj - mam Iphone 4 32 Gb - kupovanej v CR ale mam k nemu uz jen nabijecku a obal :-D Doklady uz ne :-(
Za 3000 muze jit do sveta :-D
mam white 4S 16GB bez zaruky (do 8/2014) kupovany v CR na firmu, doklad bych pohledal, ale neslibuju, perfektni stav vc. komletniho baleni .. v pripade zajmu par krytu a drzak do auta
cena 5500,- kontakt na me je 608709448 nebo reznicek.petr@seznam.cz
No chci to kvuli dokladu, ze se mi stalo u iPhona 5, ze jsem ho po pul roce musel odevzdat na PCR. Proto je podminkou doklad o koupi. Ci alespon zarucni list vcetne krabice. Ikdyz je uz propadnuty. Ale je to nejaka jistota, ze nezavola opet PCR ze se jedna o kradeny telefon.
na tohle by ti melo stacit IMEI nebo ne? pro overeni naprosto staci :) nicmene zkusim pohledat, ale v ty zaplave dokladu to bude dost problem ..
No to neni tak uplne pravda. To Jsem samozrejme udelal pri koupi telefonu. V tu dobu zadny problem nebyl. Zkousel jsem to na X strankach. Ono tam je nejspis nejaka casova prodleva a buh vi kdy to majitel taky nahlasi. Takze jsem o telefon prisel az po pul roce.
Coz bych uz opet nerad, navic tohle nebude pro me.

08.03.2015, 10:33 |
motyc Můžu se zeptat zakolik jsi sehnal? Mám možnost koupit IP 5 16Gb za 6000Kč, tak to zvažuji, díky
To je slusna cena :) Pokud trochu vypada, a je znama historie, tak ber :)
Ja koupil 4Sko 32GB white za 4t.
Ak by bol záujem, mal by som biely iphone 4 16gb v peknom stave,komplet s krabicou, nabíjačkou,je zo švajčiarska, doklad o kúpe nemám, nieje blokovaný. Bol by za 150eur
mózem poslať imei na preverenie