Navštíveno 4123x

Viz.nadpis. Nové, či plně funkční. I po částech...

26.12.2014, 00:26 |
FBS facelift nebude?
jednotku má spirit
[ Link ] ostatní by mohl mít Xenonman
Zdarec, nebude. Prdím na to z několika důvodů, které probereme, až to budeš montovat :-P
Použité-jednotka+ 2čidla na napravu 1700kč jsou na tom i konektory.
Nové- sada kompletní celá kabeláž atd 5800kč.
Najdu možná i xenony cena 4-6tis podle stavu
Dík
Potreboval bych to stejne jako camron, ale na OII. facelift, vse nejlepe nove. Diky.

26.12.2014, 11:15 |
FBS 5800 je super cena za celou sadu!
Domluvte se a pak dej vědět kdy budem montovat :-)
spirit: Když tě tu uvidím tak se poprám.. Máš ještě tohle? Popř. nějaké jiné,kulaté třeba?
[ Link ]
camron:Budu fungovat od 5.ledna.Vše tu ještě je.Xenony ted nemám.
Kamil07:Xenony mam jen použité,ale pěkné a sada na dodělání je stejná jen jiná jednotka.
Collin:Ano toto ještě mám.Kulaté bude po novém roce.
Dík moc
Spirit: Psal sem mail.. At zde neotravuji..
collin mam original Valeo denni sviceni za super penize pokud mas zajem, nic proti cine :)

xenon: Ale číně se nedá konkurovat v ceně.. :-) Kdyžtak mi to mrskni do mejlu.. Díky ti..
collin problem u ciny je, ze to sice das na auto, ale nebudes vubec videt :) tohle sviti jak svina a mas jistotu fungujici veci muzu nechat sadu za 850.-
vypada to presne takto a borec v inzeratu chce za kus 899.- coz ja ti muzu nabidnout sadu
[ Link ]
Ještě uvidím co napíše Spirit.. Ty by jsi našel kulaté? V prvé řadě bych raději místo mlhovek než to dával jinam.. Mám Fabulu 2005

28.12.2014, 20:11 |
xenonman | Upraveno: 2014-12-28 20:13:17
jinak o2 xenony skladem mam take, ciste cocky nove vybojky a jednotky, o2 facelift mam nove stejne tak predelane na bixenony cerne i stribrne

xenonman: Co by u tebe vysly komplet nove dily pro predelani halogenu na xenony u Octavie II. facelift? Diky.
Spirit: Diky za info, ale mam to pro kolegu a chce jen nove.
Collin mám tady Taiwan tuším 1000,- sada a pak Hella originál fabia II RS, které umějí i pohasinat, cena 2300,-
Kamil07 - material 16000,- vč lamp
Diky, predam info kolegovi.
xenon: Tak to jsou vysoké ceny za světýlka.. Hledám něco levného.. Jak sem psal číně se nedá konkurovat v ceně..
collin tj, ale ani cinske funkcnosti a spolehlivosti :) o tom, ze to neni na aute videt ani nemluve
Nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci.. :-) Nejdříve zkusím levné a budu věřit.. Pokud to nebude ok,mužu se učit z chyb a jít jinou cestou( i když sem byl upozorněn).