Navštíveno 3762x

23.12.2014, 16:21 |
xSam Nemate nekdo?
Napriklad Marantz CD6000 nebo neco podobneho?
Podminka je zlata barva.
Diky za pripadne nabidky.
xSam

30.12.2014, 02:27 |
xSam Takze stale shanim.
Po vanocich by mohl mit nekdo neco, ne?:-)
schanis relativne specialni veci a jeste ve specificke barve...moc toho nebude...
Cd mam, ale uplne se ho nechci zbavovat :) jen bych se tu v tematu jen tak vtirnul s dotazem na pavla 528:
Marantz zesik mi zacal slabe brucet do repraku, kdyz je ticho tak to slysim, behem reprodukce ne - tipuju nakej vyschlej kondik ve zdroji - dokazal bys to najit/opravit?
assassin:predpokladam,ze jo,napis mi na mail a poresime to

30.12.2014, 10:03 |
xSam Pavle to já vím, ale nemusí to být hned, nicméně když hledat nebudu, nic nenajdu:-)
A jak vidíš assassin má a určitě to brzy prodá, protože půjde o třídu výše:-D:-D:-D:-D
xSam: tak neco bych klido poridil, ale i v te variante asi nema smysl prodavat to co mam, obavam se ze cena "jeteho" zesiku a cd bude smesna a nema moc smysl to prodavat.
Jinak u toho CD6000 mam od noveho problem ze celkem spatne cte vypalena CD, jdou jen nektera CD a vypalena na nekterych vypalovackach. Reklamace zamitnuta - nejaky ty "origo" zapisovatelny CD vypaleny na rekorderu marantz makaj , takze game over a co jsem tak zjistoval tak to delaj tyhle pristroje vsechny - tak jen abys s tim pocital. Tuneru asi moc nebude - ja sem ho chtel, ale preci jen asi 12tis pro me jako studenta tenkrat bylo hodne a cekal jsem ze fm bude rychle mrtvy a nastoupi DAB... No nejak sem to netipnul... Tak kdybys ty tunery sehnal 2 tak jeden beru :)
xsam, assassin:
[ Link ] btw. jak je to s těmi pálenými CD u CD6000?- neděste mě :o) :o)
Freerider: no neposila do nemecka, ale to bych asi poladil..
Me to vypaleny cd odmita od novoty - na levny media, funguje mi to na media co jsou delany pro audio - pro vypalovani na komponentni vypalovacce a nektery paleny na nizsi rychlost...

27.01.2015, 09:59 |
xSam assassin: předpokládám, že jsi myslel, že neposílá do Česka, ne?:-)
Ale ten tuner by se mi tedy rozhodně hodil.
XSam: jo preklep, uz sem zacal premyslet jak si to poslu ...
No za tyhle prachy uz bych ho bral i ja, sice posloucham radio jen nekdy a jeste jenom jedno, ale lepsi nez do auxin zapojovat mobil apod...

24.02.2015, 00:22 |
xSam Aktualni...