Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:Mitsubishi Galant 2.5V6

o Navštíveno 4240x o
o 16.12.2014, 16:52 | jzxr | Upraveno: 2014-12-16 16:56:18
r.v.1997, 120kW, 200tkm. Klima, airbag 4x, el. okna 4x, tempomat...

plusy:auto v perfektním technickém stavu, servisované.
pevný podvozek vč. seřízené geometrie, seřízená světla, do detailu udržované auto. nebylo havarované.
alu kola 16" letní a 15" zimní.

minusy:koroze předního lemu kapoty, byla přestříkávaná, předchozímu majiteli na ni cosi spadlo (snad větev)

dva roky auto držím v depozitu s tím že si jej budu opečovávat do smrti smrtoucí pač si nechci zvykat na oturbené (i neoturbené) tříhrnky a tento velice kultivovaný a když chci i s mírnou spotřebou jezdící V6 motor je to nejlepší a nejspolehlivější co jsem když měl. leč neustále jezdím s druhým autem-combi (R6) a na toto nezbývá čas.
VČ-Skuteč

cena 30tkč, eko zapl.

foto k příspěvku  od jzxr

o 21.12.2014, 17:29 | Phitypaldy
Hod mi prosim vic foto do mailu.
viktormikeska@gmail.com
o 22.12.2014, 12:52 | Phitypaldy
Prave odjizdim za hranice a na netu budu asi az zitra navecer nebo streda rano... Tohoto galanta jsem kdysi mel a po radce dalsich aut jsem zjistil, ze galant bylo to nejlepsi tak jej chci zas!! Takze pokud budou zadni lemy v pohode, nebudou ,,skripat,, brzdove trmeny, nebudou extra cvakat hydra a bude to celkove jaks taks tak bych mel asi zajem.
o 23.02.2015, 19:12 | jzxr
28tkč
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3857 sekund.