Navštíveno 4124x

nemáte někdo náhodou nějaký páky? :-)
Děkuji mnohokrát

Musi byt novy?Mam tu kupovany na Mallu,stary asi 5mesicu,zarucak,prodejka,komplet, neponiceny neposkrabany.....
Kupoval jsem ho manzelce,mela ho chvilku,dostala novou S5 ,takze Nokie lezi jako zalozni v supliku.
Barva bila.
Cena 2tisice.
No..má to bejt dárek pro mámu..
(mě osobně by to třeba nevadilo)..asi to s ní proberu..klasika holčičí trabl..když už si konečně vybrala typ mobilu,tak aktuálně neví pořád jestli bílej nebo černej.. :-D a jestli na bílém uvidí dobře písmena na klávesnici...a jestli je to praktický.. :-D
Jasne,pokud byjsi byl nekde okolo Pardubic, nebo Hradce Kralove neni problem osobni predani a predvedeni,vyzkouseni.......
za 2400 nový,ale bez krabičky, záruka 24 měsíců, česká distribuce

08.12.2014, 16:36 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2014-12-08 16:38:11
Kluci nezlobte se,moc se omlouvám,byl jsem jen na telefonu a z něj se sem nedostanu...Na každej pád máti si dneska vyzkoušela N301,co má nějaká její kamarádka (což by měl bejt levnější ekvivalent,ale jinak v podstatě shodnej telefon)a byla zděšená,že to má úplně jiný ovládání)"i když to vypadá skoro stejně,než její archivní Sony Ericsson"..(citát) :-( tak že prej si to ještě musí důkladně rozmyslet(jestli nepůjde ten její telefon ještě opravit)Já jí teda varoval,že ať bude mít cokoliv,bude se muset všechno učit odznova,protože SE/Sony už tlačítkáče nedělá a zbývá v podstatě jen Samsung,Aligátor a Nokia..z čehož bych jí já osobně doporučil tu Nokii..Já jí původně doporučoval něco dotykovýho,jelikož iPad sice s drobnějšíma obtížema,ale zvládá)má problém se naučit kterou část bříška prstu použít aby si byla jistá na co kliká,takže Jabko padlo jako první..ale s netechnickejma lidma to máte prostě těžký...Tak jestli se nebudete zlobit,já tu akci zatím stopnu a uvidím,co z ní nakonec vypadne za rozumy...obávám se že to ještě asi bude nejednoduchý..
Děkuju za pochopení
Ru-659