Navštíveno 3987x

Ceskou, kompletni, odemknutou. kdyz bude slim baterka tak je to plus. Zadnej kousek kterej majitel strka dvakrat denne do mixeru a pouziva ho na prostouchnuti ucpanyho hajzlu. Musi fungovat roller a slider tady, perfektne. Pokud mozno tak tu zelenou, ale ani stribrna by nevadila. S nabijeckou.

22.02.2015, 17:30 |
DaveF chce to asi hodne stesti po tech15ti letech :-)
a kdyz si vezmu, ze ty mechanicky veci hodne zlobily uz u novyho... ale mel jsem ho rad a jeste bych no nekde nasel.
Behem rocni zaruky jsem ho mel asi 7x v servisu, vetsinou novy fw kvuli vaznym problemum s fungovanim, ale i roller a flip me trochu pozlobil :-)
Co jsi za ni ochotny dat?

22.02.2015, 19:14 |
Alííí Na tuhle vystrelovacku tky rad vzpominam...to se jeste da koupit???

22.02.2015, 21:01 |
Alííí Tak to je husty. 5110 by se do hodila jako dekorace mozna... :-)

22.02.2015, 21:14 |
FBS | Upraveno: 2015-02-22 21:17:30
mam někde kryty těhlech 7110tek asi tři :-) ale myslim že už byly nějaký poškrábaný a rozhodně už nevystřelovaly :-) Mam pocit že mám i celej telefon :-)
Mám jí taky, s krabicí, papírama a krom plexi displeje snad bez škrábanečku.... Jo kde jsou ty časy, kdy byly telefony na volání :)

23.02.2015, 12:49 |
FBS no dneska by mě nebavila rychlost toho founu, pamatuju si že byl pomalej jak šnek. A když jsem ho poprve před kamošema vytahl a "vystřelil" kryt dolu, spadl mi na zem a ten kryt mi upadl. Což o to, šlo to tam zpátky nasadit bezproblémů, ale ty kolejničky už nebyly nikdy rovný a vystřelovalo to kryt s takovým trapným drhnutím, kdy se ke konci zpomaloval :-)))
radek.613: hod mi nejaky fotky do mejlu jo jestli to chces prodat.
codexx: nic mi od tebe dnes neprislo (fotky)
Hlavne at to fakci, i to vystrelovani, ja to budu pouzivat jen na machrovani, sedet v benzu s vyrazem otravenyho bazarnika a ve slunecnich brejlich do toho rikat jak nemam vubec na nic cas.
FBS: pokud najdeš ty kryty ozvi se mám jí doma taky ale kryt prasklej , jeden funkční by se hodil
"ja to budu pouzivat jen na machrovani, sedet v benzu s vyrazem otravenyho bazarnika a ve slunecnich brejlich do toho rikat jak nemam vubec na nic cas." - ty si pán :-D