Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: satelitní HD reciever

o Navštíveno 4394x o
o 21.10.2014, 17:56 | Transportérák
Tak mi te´d po záruce doma odešel reciver na sat HD. Byla to nějaká Dizipia nebo jak od Skylink. V záruce mi na ní měnili už jednou celou základní desku a pak ještě jednou se s ním něco dělo. Každopádně to asi nebyla dobrá volba.
K věci, má někdo něco spolehlivýho na prodej? Pouze HD a aby to žralo kartu od Skylink. Nebo nějakej tip na koupi co se zase hned nepodělá? Cenová představa fakt nevím(2500-4000kč)...spíš si nechám zde poradit.Nepotřebuju aby to mělo hardisk a nebo dva tunery. Díky za nabídky a nebo rady.

o 21.10.2014, 18:46 | P.E.T.R
Popravdě, snad jedinný, co funguje spolehlivě, dlouhodobě a má certifikaci, je Humax 5100. Cenově bude tak 3500-4000Kč, ale s tim nejsou problémy, když tam připojíš net, tak umí i HbbTV.
Z levnějších teď dávam Topfield TF-S3000RHD, ten je cca 2500Kč, funguje to, značka je to dobrá, ale životnost zatim netušim.
o 21.10.2014, 20:03 | JA
mám doma 3 Technisaty a žádný problém...Technistar SIR
o 21.10.2014, 23:12 | Mr.Scully
Topfield mám asi tři roky a toho zlobení, když nabíhal v průměru třeba 10-15 minut... (resp. naběhl, ale black screen a hláška, že bez signálu) přičemž ani novější firmware nepomáhal... nakonec jsem paradoxně (těsně před vyhozením do popelnice) resetoval do továrního nastavení, smazal všechny programy a nastavil to celý od nuly a kupodivu se to nějak samo spravilo :-)

Existují vůbec nějaké satelity, které umí nahrávat na flashku do formátu, který není chráněn HW klíčem? Myslel jsem si, že minimálně dřív to šlo, ale dneska už je to asi prý všechno šifrovaný a do počítače to dostat nejde...
o 22.10.2014, 12:25 | Transportérák
Děkuji za doporučení. Nicméně když si pak na Heurece člověk čte ty recenze, tak dost často se tam na ten Humax píše, že nejde si přesunout a promazat programy jak člověk chce. A nebo lze ale pak jsou řazený od čísla 4001 a vejš což je fakt divný. Stejně mě přijde, že výběr je dnes nic moc. Asi to bude tím, že mají dnešní TV tunery už v sobě. Zeptám se jinak. Když si nadělím ten sat v německu, a budu k němu mít ten modul aby to bralo tu Skylink kartu, bude mě to normálně šlapat? Přijde mě, že v D mají výběr lepší a já si fakt radši připlatím abych se pak ušetřil nervům. Ta Dizipia co jsem měl, byl fakt hlemýžď jak při startu tak pak třeba načtení EPG hrůza. No a k tomu se ještě tolikrát pos.ala... A to na to člověk ani nešahá a jen si to leží na regálu.
o 22.10.2014, 13:17 | P.E.T.R
Všechny aktuálně prodávané receivery s certifikací mají FastScan, to je automatické dolaďování programů. Tim si to uspořádává i vlastní seznam programů, který nejde měnit. Ale můžeš si je nandat do oblíbených, kde se dají libovolně přeházet, jak ti to vyhovuje.
To číslování u Humaxů od čísla 4001 bylo jen u první verze Firmwaru, to už je dávno vyřešené.

Pokud koupíš sat bez oficiální čtečky, tak musí mít CI rozhraní, aby tam šel modul a do něj karta.
Kdybys chtěl, tak mam na prodej muj receiver, který mi zbyl po koupi TV se satelitním tunerem. Je to Topfield 7700HSCI. Bez problémů funguje se Skylink modulem, má alfanumerický displej, kde píše přímo název programu a hlavně má klasický hifi rozměr.
[ Link ]
o 22.10.2014, 17:17 | Transportérák
No, a myslím, že je vyřešeno. Beru. Napiš mě na mail číslo účtu a provedu platbu předem? Jestli to teda půjde nějak poslat?
o 22.10.2014, 22:36 | Transportérák | Upraveno: 2014-10-22 22:39:15
Chtěl bych zde poděkovat tomu, kdo mě tady v mém inzerátu vyfouknul nabídku od zdejšího člena. Moc děkuji. Až nyní totiž prodávající zjistil, že zájemce nejsem já. Fér jednání pana anonyma.
o 22.10.2014, 23:00 | JA
no možná lepší já měl s ci slotem jenom problémy, opravdu mrkni na ten německej Technisat..zkoušel jsem asi 5 modelů a skončil jsem u něj.. [ Link ]
o 22.10.2014, 23:23 | Transportérák
Taky jsem koukal. Jezdím často do německa a tam tuhle značku vidím v regálech často. Asi to bude dobrý. Zatím jsem vyhlídnul Technisat TechniStar S3 ISIO , tak až tam pojedu, nechám si ho v Conrad a nebo Media Markt ukázat. Každopádně díky za tip :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.