!! Cena při rychlém jednání a prodeji do 27.10.2014 !!
Můžeme se pobavit o ceně např. bez kol pokud máte vlastní
Prodám Škodu Octavii Combi RS s motorem 1.8T 132kW v celkem ojedinělé žluté barvě. Auto původem z ČR (žádný dovoz), najeto 156000 km, rok výroby 2003. K autu veškerá palubní literatura včetně servisní knížky, oba klíče včetně plastového štítku. Má historii jak ve Škodovce, tak v Cebii. Nehavarovaný vůz, vše originál (např. přední nárazník či čelní okno) kromě 5. dveří, které byli v roce 2012 vyměněny za nové v rámci záruky na neprorezivění na účet výrobce. Taktéž viditelné v historii ve Škoda Auto.
Výbava:
ESP, vyhřívaná sedadla, 4x airbag, xenony, ostřikovače světel, parkovací senzory, originální alarm, 4x el. okna, elektrická a vyhřívaná zrcátka
Na autě je stavitelný téměř nový podvozek AP a kola Team Dynamics Motorsport Pro 1.2 5x100 s pneu Continental ContiSportContact 2 s rozměrem 225/40 R18 92Y, vzorek 4,5-5 mm.
V TP jsou zapsaná 17" i 18" kola. Původní majitel na autě dělat komplet brzdy (ATE Ceramic), ložiska kol, horní uložení tlumičů, uložení náprav a dával otevřený BlowOff ventil od Forge Motorsport. Ke všemu jsou účty včetně podovozku a BlowOff ventilu.
Auto má zaslepené všechny zámky, ale nechal jsem dodatečně vyrobit i novou vložku do dvěří k řidiči. Je k autu a nový majitel si jí může dát místo záslepky. Chtěl jsem si dodělat dešťový senzor, ale sešlo z toho. Nicméně mám k autu fungl nové originál Škoda čelní sklo pro dešťový senzor a můžu ho taky přidat k autu. Čistý a nepoškozený interiér.
VIN: TMBUR21UX38700621
Auto mám od 12.6.2014 mělo najeto 141800 km a uděláno následující:
Pravé sklo zrcátka (výměna čirého za správné modré)
Nové svíčky (originál)
Vrácení originální sání přes airbox a nová trubka k němu
Spínač brzdového pedálu
Dodělaný tempomat
Nový ventil N249
Komplet plasty pod čelním sklem
Všechny filtry včetně palivového
Levá přední stahovačka komplet
Kompletní madlo u řidiče (vrzalo to)
Nové spínače oken u řidiče
Úchyty z Audi TT na spodek auta pro lepší zvedání
Nová krycí skla osvětlení SPZ + LEDky
Nové stěrače
Nový olej
Nový držák podpěry kapoty
Nový chrom rámeček masky + nový znak
DRL denní svícení
Nová baterie
!! Nové komplet xenony !!
Rozvodová sada + vodní pumpa (není uděláno ale je v ceně auta)