Navštíveno 4809x

Ahoj, měl bych na prodej tohle auto. Jedná se o bývalý firemní vůz.Odkoupil jsem od zaměstnavatele.
[ Link ] Prohlídka možná kdykoliv odpoledne v Praze.
Na požádání mohu zaslat originál foto ve vetším rozlišení na email.
Máte někdo zájem ?

Cau, shanim neco pro kamosovu mati do mesta, hod foto na kovo.novak@gmail.com a pripis jak jsou na tom brzdy, oleje atd. dik :)
Ahoj, fotky poslány. Na technické informace se mrknu dnes odpoledne. Případně můžu nafotit servisku.
Prosím o foto.. Kolik najeto,výbava,co je potřeba udělat,popř. co bylo děláno.. Díky..
Jaký je tam přesně motor,výkon?
Omlouvám se, ale došlo k napadení mého účtu na sauto.
Omylem jsem jak největší kavka kliknul na falešný odkaz :-)
Nějaký dobrák mi tam nahodil VW Amarok...
Inzerát na sauto právě opravuji na správná data.Doufám, že se mi to povede ještě dnes.
Tak super, link je opět funkční. Opravdu nechápu, že si někdo dá tu práci a ztrácí čas tím, že zjišťuje heslo do cizích inzerátů na sauto. Při ceně inzerátu 99 kč.
Ale zas na druhou stranu moje blbost, že jsem se ukliknul :-)
Nicméně tady je ten link:
[ Link ] Pokusím se nafotit servisní knížku.
To Collin - fotky máš na uschovne. Během chvilky dorazí info email
Díky, zítra večer dám vědět co a jak.. Chtěl bych mrknout o víkendu.
Tak jsem se dnes dostal k nafocení servisní knížky, a bohužel musím popravdě říct, že není vyplněná :-(
Je tam pouze jeden záznam ze 45.000 km.
Tak posílám pouze tento záznam. Možná to vypadá blbě, že napíšu že je serviska OK. A pak tohle. Ale zas nadruhou stranu snažím se jednat férově :-)
To Collin: Jak by se ti to hodilo o víkendu. V sobotu pojedeme asi k rodičům. Tak bych mohl hned po ránu. A nedo případně napiš a něco vymyslíme.
díky

první stránka servisky

Hodí se mi Neděle.. Ale sestra zatím nekomunikuje.. Nabídku sem jí včera poslal,ale zatím nemám žádné info.. Hledá přesně tohle,tak uvidíme..
Tak sestra nebere. Raději benzín a chce ještě počkat zda jim nebude stačit jedno auto..
Tak auto pryč..prodáno aaa
kolik dalo aaa jestli to neni tajný?

13.10.2014, 16:35 |
Adiss taky by mě to zajímalo :-) chci tam dát svoje tak zda to má cenu :D
nene tajný to není :-)
šla za 99 900,- mají těd batovský výkupní ceny.
začali na 84. 3 x jsem výkupáka poslal do kanclu, vždycky se vrátil s o5 tis vyšší nabídkou :-)
standard jejich způsob výkupu...