Navštíveno 7288x

Pro někoho kdo by chtěl nevšední auto
Prodám Lancia Delta 1,6 16V HPE 76kW. r.v. 1996, TK a ME 12/15, EKO zaplaceno, najeto 154000km. El. okna, dalkovy central, servo, el. nastavení světel (plně funkční). Servisní kniha pravidelně i v ČR. 2 klíče, kodovací karta, manual. Nové: spojková sada LUK, přední tlumiče, ramena, rozvody ve 135tis, nové všechny náplně, podtlakové hadice, katalyzator a střední díl výfuku, repas zadních brzd. Upravené: sportovní pružiny, výfuk, kola barchetta s novým komaxitem, gumy staré 3měsíce Yokohama A-drive 175/55R15 najeto 3500km, podložky 13+17mm, moc pěkný lak bez koroze, zadny dil nebyl nikdy strikany nebo bourany. Autoradio Kenwood s AUX, v zadnim platě 2x kickbass BOSE. Original autoradio přidám k tomu. Original uzky model bez kridla. Interier pekny, cisty a neponiceny. Prodam pouze fandovi značky. Sportovní vzduchovy filtr. Cena odpovida investicim. Možnost dokoupit zimní sadu pneu na discich 8mm + 3000kč. Chci pouze prodat, pouze hotově. Duvod prodeje je stavba RD. Auto je bez investic. Jezdí za 7-8/100. Spolehlive auto s krasnym zvukem.
40t

Cena 34000kč je za auto na obyčejných plecháčích a gumy se zimním vzorkem. Cena s koly na fotkách vč. podložek je 40000kč
Smutný je, že shnilou fabyji nebo oktavku si lidi koupěj radší, než tohle :(
Slevuju na 32tis na plechacich, 37 tak jak je na fotkach na plechotronech. Opravdu jich je v tomhle stavu dnes uz malo. Resp jsou, ale shnile, zadrene, s horšími motory (1,6 je opravdu nejlepší volba) a je to originalní auto.
Kazdy den 33+33km bez jedinne NUTNE investice.
Srovnání, s vahou 1080kg a cca 80kW jede jako 156 1,8TS.
Reprák: je to tak proste :)
Tohle se strasne blbe prodava, to koupi jen "fanda" znacky v CR :)
Cili zkus nejaky to forum ohledne tehle znacky auta.
to ja vim, dal jsem to všude, kde jsem zaregistrovanej :)
Reprák: alespon priste vis, co si nemas kupovat, kdyz to chces prodavat :D :D :D
Ukazoval jsem to jednomu "fandovi" v praci ale prej slabej motor :/
Moc hezký , to víš v CZ jsou vw grup nadpozemsky vozidla
Slabej motor. Jak se to veme. Musí se to točit, aby to jelo. Nadruhou stranu není to 2,0T ktery sice jede o dost líp, nadruhou stranu, to neberu jako mozny priblizovadlo. Ne kazdej chce jezdit v autě z roku 2012 :)
jj VW a Škoda jsou přeci nejlepší auta. Hlavně ty levný díly a vlastně se to vůbec nesere ;)
tak to bohužel je.
jinak KM jsou opravdu poctivý.
Jak jsem psal, serviska v DE do r.2008, od r. 2008 - 2014 u nás v IMOFA.
sleva na 30tis. Niz uz delsi dobu nepujdu ;) sice to tady nikdo nekoupi, ale info sem davam.
ruším prodej.
nevyplatí se to prodat a už vůbec né těm, co mi volají ;)
zakonzervuje se.

15.10.2014, 14:28 |
OMEGA No konzervovat to budeš spíš ty, ono to taky není žádnej klenot aby ses tak nafrněl že to nikdo nechce, to prostě není pro každýho...a v našich končinách spíš pro nikoho.

15.10.2014, 14:39 |
CRK OMEGA: přeeesně :D kámoši maj taky starý lančky, ale aspoň turbíny :)
Já nevim, ale 2,0T není v HPE žádnej extra klenot. Je to podstatně těžší, sere se to :)
Není to auto pro každýho, to je určitě pravda ;) Nadruhou stranu, nejsou a budou čim dál tim míň. Kterákoliv motorizace.