Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: díly fabia 1

o Navštíveno 2687x o
o 20.03.2014, 12:38 | obelixof
Zdravím, potřebuji tapece předních dveří, zámky bez vložek a výdechy topení. Případně neví někdo jestli je u těchto dílů rozdíl mezi před a po faceliftu? Než začnu koukat na vrakáčích :) Díky

o 20.03.2014, 12:53 | Fonfy
tak sa pridam aj ja ked uz tu je to vlakno :) potrebujem tu nadobku na povinnu vybavu co sa nasrobuje k rezerve.
do buducna budem urcite zhanat kastlik v 100% optickom aj technickom stave! farba cierna potom aj pravy zadny kryt ktory je uchyteny pri sedacke na boku. aby som sa presnejsie vyjadril je to ten kryt co pokracuje vyssie za prahovym krytom. farba tiez cierna a dobry stav. Potom budem zhanat funkcny motorcek zadneho stieraca. a aj cely prepinac a ovladac zapinania svetlometov, s nastavenim vysky. prosim ponuky na mail.
o 20.03.2014, 13:12 | obelixof
Výdechy topení vyřešeny. Díky
o 20.03.2014, 20:50 | manolo
zdar, napis mi mail co vic potrebujes, z prestavby se mi toho tady vali hodne...
o 21.03.2014, 09:33 | Knightey-
Snad veskere dily mam co zde pisete :)
o 22.03.2014, 00:06 | obelixof
Tak u mne neaktuální, všem díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3014 sekund.