Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K:Dodávku valník double kabina

o Navštíveno 3370x o
o 06.03.2014, 12:00 | Hanes
Pro švagra scháním dodávku valník s dvojitou kabinou pro alespoň 6lidí. a korbou minimálně 3 metry.
Požadavky ročník 2007 a výš, ideálně původ čechy, ale proveřenej dovoz nevadí, nájezd do 100tis Km.
ALe když bude o rok starší nebo bude mít o 20tis víc najeto je to OK.
Tranzita NE.
Nabídku bazarů máme prošlou, něco i objeto, ale většinou to jsou auta bez důvěry.
Pokud neseženeme slušnou ojetinu, půjde do nového.

Když by něco bylo tak prosím sem, nebo do mailu.

Děkuji Hanes

o 06.03.2014, 12:01 | Hanes
P.S. ¨
Odpočet DPH
Plachta výhodou.
o 07.03.2014, 00:47 | Drtič
Jen skromný dogtaz. Myslíš, že si někdo koupí plachtovou dodávku, aby mu stála a nevydělávala? Já mám na 2011 najeto 340, kámoš na 2011 má 550 000 !! Pokud seženeš, tak to bude opravdu zázrak. A nebo jak nedávno koupil kámoš...z bazaru Ducato plachtu 2010, na venek parádní, naleštěná, nová plachta, vnitřek vypucovanej. Najeto 175 000. Při prvním servisu zjistil, že to má nejeto lehce přes 500 a nechal za opravu necelých 60 000 kč :-) Jsem se mu smál, protože jsem mu říkal, at to nekupuje, že není možné, aby plachtvá dodávka se spačkou měla tolik najeto. Nevěřil :-)
o 07.03.2014, 08:10 | Hanes
nemusí každý auto jezdit dálky, On dělá zahrady, najede cca 20tis ročně, takže auto po někom podobným kdo to kupoval nový a teď to obměnuje zase za nový.
PLachtu chce kvůli vození květin a keřů.
Jinak s tebou souhlasim, ve většině případů se auto od koupě nezastaví a prodává se s půl milionem.
Byl jsem se ve středu podívat na auto v bazaru,
dle prodejce: kupovaný v Čr, první majitel, 120tis najeto.
Skutečnost:
2012 dovozová stk se 105tis na tacho-prvních 105tis to nebylo, spíš tak čtvrtejch, volant pošitej koženkovým potahem aby nešel sundat, lakovaná celá karoserie-prý na tom byl polep a šlo to i s barvou-tak proč jsou lakovaný i vnitřní sloupky, předek rozdělávanej a namontovanej facelift, no luxusní PAST.

Jednání bazarníka:Ptal jsem se co nám o autě řeknete-odpověď tady máte vin tak si to zjistěte.
NEdivim se že tam stojí 1.5 měsíce když v této verzi je v ČR naprodej jeden, každej se otočí a pojede domů pokud mu to alespoň trochu myslí.
Tohle auto to bylo.
[ Link ]
o 07.03.2014, 09:33 | DaveF
S nájezdem 20tis ročně bych koupil buď něco levnýho a nebo nový,pokud to finančně zvládne. Při rozumný údržbě to bude jezdit 10-15let bez větších nákladů.
Těhle aut moc na prodej není.
o 07.03.2014, 11:38 | Hanes
Požadavky jsou jasné.
o 07.03.2014, 14:39 | Drtič
Jo jo. Jak rikam,narazi muzes,ale dost o tom pochybuju. Takze preji hodne stesti.

Jo a jak jsem psal o tom kamosovi,co paradne koupil. Dves se mu to vysralo ve skopcacku. Shanel odtah :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.307 sekund.