Navštíveno 5653x

Sondujem možnosť predaja svojej placky...
Apple iPad 2 64GB WiFi + Cellular, biely
Logitech Y-R0023 / Zagg Folio klávesnica/stojan
Apple Smart Cover, modrý
Všetko použité, iPadu skončila záruka v Septembri 2013 (prikladám skrínšot objednávky). Technicky dokonalý stav, aku vydrží zhruba to čo pôvodne, popravde som to nikdy nemeral ale nevšimol som si že by mi slúžil po dvoch rokoch kratšie než ako keď bol nový. Na zadnom kryte vlasové škrabance, 95% viditeľná len pod uhlom/svetlom. Nikdy som na ňom nemal fólie ani kryty, jediný kryt v ktorom som ho posledný pol roka nosil je tá divná klávesnica od Logitechu - pre šprtalov, onscreen je superfasza, v teréne som ale potreboval skoro vždy celú obrazovku a v rukaviciach sa HW klávesnica hodila.
Dôvod predaja by bol ten, že posledné mesiace ho už moc nepoužívam, má ho viacmenej stále ratolesť a pre ňu je to zbytočne veľké a nemotorné, chcel by som ju potešiť Mini iPadom (základ, 16GB WiFi) a sebe kúpim na budúci rok Air-a či čo...
Cena: dohodou, nejakú predstavu za komplet mám, ale nerád by som tu strieľal astronomické sumy na posmech :-)
Samozrejme je to komplet balenie, ako iPad tak aj Smart Cover majú pôvodnú krabicu a v nej všetky fólie a papiere a vôbec, všetko.

neco nastrel?? neco takovyho shanim ale jen z nudy :/
Na kryt sa mi vysrala mucha a nešlo to zotrieť, bola desne toxická, tak som to aspoň rozmazal do stratena :-D
hore mas vzkaz :) klidne predstavu do mailu

11.12.2013, 20:24 |
muSlim | Upraveno: 2013-12-11 20:25:56
Tak dajme tomu toto? Veľa, málo? :-)

pro me nezajimavy,ale diky ;-)

12.12.2013, 08:31 |
AR toxická mucha...si zabil ;)
Slime, za kolik cca tu klávesnici?
Dík
2 AllInOne: radšej by som to predal ako celok, keď predám zvlášť Pada, vtedy by to mohlo prísť v úvahu, ale cenu neviem, nakoľko k tej ako jedinej nemám pôvodné balenie už. Keby sa ale náhodou predal iPad samotný, tak klávesnica by bola za ~500? Ako vravím ale, zatiaľ to predávať po kusoch nechcem, bo bez klávesnice iPada nechcem (málokedy ale vytiahnem ho do terénu a tam mi klávesnicu treba v tomto počasí), takisto nechcem predať iPada bez klávesnice, veď čo s ňou keby ju nikto nechcel dajme tomu... :-)
500 by bylo ok. Jasně, chápu, kdyby náhodou, dej vědět :o)

10.02.2014, 17:05 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-10 17:06:26
Tak iPad je viac ako pravdepodobné neaktuál, nechám ho protiúčtom za Air/Mini Retina, ešte neviem ktoré si vezmem :-) Klávesnica bude za pár stoviek, alebo za fľašu jedného z malej kôpky mnou preferovaných rumov %-D
iPad je preč, ostala klávesnica a držiak do auta od Vogels.
Klávesnica za 500, osobka alebo pošta (pošta je na mňa)
Držiak do auta vzhľadom k cene aspoň 1500, osobka alebo pošta (v tomto prípade pošta nie je na mňa)
Dôvod predaja oboch:

Ten držiak do auta je tento:
[ Link ] Ešte im napíšem či nebudú robiť násadu na iPad Air, keby sa vyjadrili kladne, vtedy si dovoľujem zrušiť predaj.
Asi bych vzal tu klavesnici.. Nejezdis nebo nekdo od tebe do brna? Dekuju
2 vondto: no buďto pošlem poštou, alebo niekoho splaším. Pošta je ale pohodlnejšia :-)
nechcu bejt za troubu, ale to je stejny pro vsechny ipady? mam ipad mini.. pokud jo, tak jak jsi s tim byl spokojenej? ten tablet se tam nejak zacvakne ze tam drzi nebo je tam jen postavenej na "volno"? diky, sem antitalent :D
2 vondto: no to neviem, pokiaľ viem tak tá žľabina je na rozmery iPad 2 až iPad 4, vojde sa tam aj Mini len či bude stabilne stáť... Inak je to také lame riešenie, nie je to ain magnetické ani nič, proste postavíš na stôl a zasadíš iPada a píšeš. Ale mne to tak nejak vyhovovalo, neriešil som.
Predaj držiaku Vogels ruším, odpísali mi a už to majú aj na Air-a :-)
[ Link ]
Klávesnica stále k maniu, držiak Vogels 100% neaktuálny, už na ňom visí držiak na Air-a...
Aj klávesnica je preč. Díkyčau.