Sice už je domluvenej výkup v bazaru, ale proč auto nenabídnout za stejnou cenu zde. Takže X5 3.0SD (biturbo), najeto (není problém doložit) 78400 km spíš delší trasy k dodavatelům, do města jsem měl jiné auto. Řádně vedená serviska (Bychl), poctivě zahříváno, nevytáčeno zastudena, auta nerasím. Komfort sedačky (nejlepší možné) v béžové kůži, dekor tmavší dřevo + hliník. El. zavírání kufru, samozřejmě navigace + set 3 DVD (nejnovější verze). Do zatáček se naklápěcí bi-xenony (jezdil jsem převážně na angel eyes, takže mají ještě hodně před sebou, automatické přepínání jsem nepoužíval). Pár tisíc km zpět nové kotouče i destičky, nyní po navoskování + vyčištění interiéru a nalakování 19" kol, na kterých je auto prodáváno spolu se slušnými runflaty, které byly k autu, ale nikdy jsem na nich nejezdil. Zimáky na dojetí také, dále možno dokoupit 21" Ferric Grey disky s hodně slušnými pneu (PC 120 tisíc).
K ceně - dohodnutý výkup za 650 tisíc vč. DPH (auto je odpočtové), takže kdyby někdo zrovna podobné auto sháněl, je k mání. Auto možno libovolně prohlédnout, projet, dám písemnou záruku 6 měsíců na skryté vady, které auto žádné nemá, ještě ho důkladně prohlíželi nezávisle na sobě dva mechanici, čerstvá technická + STK (0 závad včetně lehkých).
V TP jsem druhý majitel, auto bylo kupované v 6 tisících km v Bychl, kde bylo na showroomu a pár měsíců je užívala pí Bychlová (ověřeno, nejedná se o žádnou honěnou předváděčku).
VIN WBAFF01050L213643, datum první registrace 14. 10. 2009.
K vidění Praha 4
Kvůli bazarům raději jen email enthusaab@gmail.com
Fotky dodám později, mám je na kartě a nechce mi jí načítat počítač a externí čtečku nemůžu najít :) Z tohoto důvodu fotka pouze ilustrační (v mém případě se samozřejmě jedná o EU verzi kupovanou v ČR).