Navštíveno 3637x

15.11.2013, 18:30 |
dalio zobnul bych nějaké kvalitnější sloupové repro.
krmeno bude pioneer vsx-909
s cenoffkou od ničeho do desítky ;)
díky za nabídky

15.11.2013, 18:53 |
tesil Hlavne at tady jeden vsehoguru nevystoupi s objasnovanim pojmu kvalitni repro.....
no nastesti tam zminil parametr "do desitky", takze by se to snad moc zvrhnout nemuselo ;)

15.11.2013, 19:01 |
tesil Nemuselo, ale stane se:-))
[ Link ] ale asi zalezi na tom co poslouchas a kam to bude ne ?

15.11.2013, 20:29 |
dalio klucíí , jsem laikem . jsou do místnosti cca 25m2 , poslech všehochuti. nic nehrotí do maxima

15.11.2013, 20:30 |
dalio Downlande díky , počkám,jestli tady něco nevyskočí
ty AUDIO PHYSIC z odkazu jsou fakt "kusy" nábytku :-)

16.11.2013, 19:09 |
dalio V obyváku sedačka od poláků , dvě umělá kvítka , ale bedny za půlmega :D
dalio: přesně tak, tobě by se to nelíbilo? :-)

16.11.2013, 21:58 |
dalio když poslouchat netuctovky , tak s komfortem :)
Do desítky se vejdeš v pohodě s tímto:
[ Link ] Prodává můj kamarád, slyšel jsem, viděl jsem a odešel jsem nadšen:-)
By ti mohlo na chvíli stačit, jen ten zesák bys musel asi trochu poladit:-))))))
A teď vážně: do 10tCZK vybírej radši mezi stojanovými bednami, protože ty při nízké ceně josu lépe vyrobené a zpravidla daleko lépe hrají. Tzn. že bnasy tolik nebučí, jako v nezatlumených sloupech z 12mm DTD, ozvučnice nemá tolik pasivních rezonancí atd....
A 25m2 uhrají taky.
Ber to jako dobrou radu.

18.11.2013, 10:15 |
DITR mrkni na bazos obcas se tam obevi dobre kousky za dobrou cenu ja minuly tyden taky ulovil solidni sloupy za par penez ;)
Kandidát 1:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] A tak dále.....Jak vidno, za 10 litrů není nic, co by stálo za hřích, ale o pár peněz více se dá už tak nějak uvažovat.
Já ti mohu nabídnout poslech monitoru Alesis Monitor One mkII (číňani), ale zvuk je opravdu výtečný, monitorvě přesný a suchý, basy nebučí a to vše za cenu kolem 6.000Kč. Jsou sice určené pro poslech v blézkém poli, takže tak 1,5 - 2 od posluchače, ale za tu cenu nic lepšího asi neseženeš.Navíc ušetříš ne zesáku díky jejich výborné citlivosti a halvně vyrovněnému kmit. průběhu. Naštuduj si něco o nich, jsou to bedny, které se instakují jako odposlehy do studií, design USA, Alesis je firma, která má jméno ve světě profi techniky a umí.

18.11.2013, 14:33 |
dalio Zdeny60 děkuji mooooc .... zaujaly mne ty MISSIONY
ty MISSIONY jednoznacne doporucuju
nemit jedny 782 (ac "ne SE")už doma, vubec nevaham za ty prachy a jdu do nich.
Relativne malinkej sloupek s bohatym zvukem, uzasnejma stredama a rychlym presnym basem ;)

18.11.2013, 16:23 |
dalio foun nezvedli a ani na mailu zatím bez odpovědi
mrkni sem www.rothaudio.eu estli tam neni nakej jinej kontakt.
toho cloveka znam, je hodne v pohode, nebal bych se, ze nezareaguje...
Já bych šel jinou cestou - to mi říká moje osobní zkušenost. Suverenně nejlépe budou hrát ty Sněhuláci, to je bedan, kterámá daleko vyšší ambice, než kolik stojí, to byla opravud poctivě navržená bedna u Shanů.
A pak bych šel-ač jinak nepříznivec německého hifi levvbných tříd - do Cantonů.Ty Erga jsem slyšel nedávno hrát na jedné akci a popravdě, huba mi spadla na klíční kost, suverenní projev dospělé bedny s obrovským drajvem, výtečnými středy a reálným podáním nástrojů. Možná bych váhal, které vzít - zdali Sněhuláky, či ty Cantony.
Ty Msiiony jsou zabarvené,a el někomu se to líbí.
Jenže Sněhuláci jsou přes limit, ty chodí kolem 25k... :-/ Alespoň co jsem je taky sháněl.

19.11.2013, 17:46 |
dalio děkuji mooooc za pomoc , nakonec jsem zvolil :
Quadral Quintas 404
dalio:To je asi ta nejhorší volba co si mohl vybrat.
Ajaj, proč zrovna tahle volba? Ten výběr od zdenyho je v úplně jiné lize.

19.11.2013, 23:05 |
dalio trošku jsem vyměkl z použitých .... já laik nepoznám stav. nevím jestli hrály na diskotéce,v hospodě,jak se k nim kdo choval apod. pravdu v dnešní době moc lidí neřekne. Quadraly jsem slyšel - i když jinou řadu a líbily. cena 5litrů je více než good. jestli jsem udělal chybu , uvidím.
Cim vic pruhu tim vic ADIDAS :(