Navštíveno 3164x

Koupím v luxusním stavu T4 Caravelle business cena do 300tis kč

19.09.2013, 13:16 |
maresk | Upraveno: 2013-09-19 13:19:54
podle mého dojeď do německa - zběžně jsem našel tohohle celkem krasavce:
[ Link ] - chtějí za to 8500€
T4 za 300k
to bych nedal :-)
maresk- ani jedna není business i když to tam je napsaný. Do tý jim chybí opravdu moc.Na tý první dle bočnice řidičovo sedáku se o krasavici asi moc mluvit dát nebude. Jinak 300k na pěknej ale opravdu pěknej stav je tak akorát. Nedavno se k nám tady jedna přivezla a stála 15000 eur.
Jinak např. tady je Business "opravdovej"
[ Link ] To ale Spirit určitě ví, jak má vypadat. Za 300 najdeš ale hledal bych fakt venku.
maresk:dík moc koukám i tam!
Transportérák:Asi budu muset vyrazit:() Chci jí je to krása:)
Ja vim kolik to stoji, pekne T4 prevysuji ceny T5 :-)
Ale dat 300k+ za "obstarozni" krabici mi prijde dost
T4 jsou spolehlivosti a nenarocnosti hledanejsi nez T5
Já sám jsem si v březnu dovezl Generation 111kW 2002 za dost nesmysl cenovku a to jen proto, že T5 nechci.kral007- je to dost, to je fakt. ty auta už jsou dost starý ale zase oni si tu cenu nedrží náhodou... Business je nádhera, když je fakt jak má bejt. pro mě ale nevhodná, neb v autě nevozím lidi ale tak napůl bydlím :-) Držím palce, ale fakt vyraž k sousedům. tady je to tak nějak většinou skládačka z Transpíků apod. Pěkně privat inzerát, u němce kávička a pokec a jedeš domů s krasavcem. Za ty prachy to stojí, aspoň pro mě a lidi co z jednoho clubu znám :-)
je fakt ze radeji krasnou T4 nez T5 (krasnej priklad treba na starejch sanitkach t4 najede bez problemu treba milion t5 uz ma problem na hranici 300.tis ) T4 je super auto taky jsem mel jednu peknou ale musela jit do sveta resil jsem bydleni... do budoucna mam v planu sehnat slusnou T4 LONG a predelat na multaka... nedavno jsem videl v inzerci origo business tady je pekny video pro ty co nevedi jak origo business vypada to video se povedlo...
[ Link ] jinak to s tim dovozem ze zahranici je pico.ina nemci si tohle auto cenej daleko vic nez tady u nas... je to velka nahoda tam koupit slusny auto za rozumny penize asi jako tady.. drzim palce at sezenes dej pak foto
No, to video je pěkný :-) jinak škoda, že ještě nenatočil origo odpadkovej koš v kůži, lednici také v kůži a futrál na oblek, který je také originál jak jinak v kůži :-)
No, s tím německem to opravdu píč.vina není. Jasně, že když to je origo a nedolítaná jebka, že si to němci ceněj. Ale když chce investovat 300k, tak za to ho tam koupí. Co mám u nás zkušenost, tak většina blbejch multivanů jsou různý přestavby z transpíků apod, nemluvě o výměnách motorů, kdy v notách je zapsaná 2,4D a pod kapotou kouká AHY nebo AXG tedy 111kW 2,5TDI... Bohužel taková je realita. Spirit, jestli to opravdu myslíš vážně, klidně mi pak pošli VIN (golf1cabrio uzenáč seznam.cz) až budeš mít něco vybranýho a já ti o tom autě zjistím vše.I jakou mělo z rezervu, když sjelo z výrobní linky :-)
Me se libi ty dalkove ovladane dvere.
To mely vsechny business, nebo je to nejaka priplatkova vybava?

25.09.2013, 14:09 |
bafis tak co ?? sehnal jsi neco ?? me se to auto zacina libit cim dal vic, nevedel jsem ze tahle edice vubec existuje.
Na S-bazaru je jedna na prodej, ale 12 let stara t4 drazsi nez 2 roky jeta t6 to uz je prehnany ;-)
[ Link ]
Tak ta cena posledního je fakt dobrý úlet. Co to má za volant, to je nějaký univerzál někde z tuning-shopu?
volant vypada jako Raid, staval asi 16tis s bagem
jedno pravděpodobně bussines T4 u nás nedávno "zdědily" místní hasiči od jedný firmy s centrálou v DE, kde to nějakej pátek stálo a jen to posunovali, protože to nikdo nechtěl živit, tak se do DE jezdilo ochcávkama...
pod kapotou VR6, interiér jak v obejváku..
parádní povoz...
To uz tu kdysi probehlo, jen ted je na prodej :-)

28.09.2013, 09:52 |
rebel nebo mergl dela business ale cena jetyho taky neni mala ale taky krasavec
[ Link ]

28.09.2013, 09:57 |
rebel
To bude po pár letech skvělý kontrast tento interiér k těm shnilým plechům :-)