Navštíveno 2182x

nemáte někdo nějakou bezprizorní"na půdě v koutě"? včetně klíčku ideálně..P.S. sháním za co nejmíň (novej lak obstarám-kdyby byla v RATu)a měla by být "venkovní" -nemusel by to bejt tenhle "německej domeček",ale ochrana před vodou/sněhem je priorita.
Děkuju :-)
P.S. v nouzi koupím novou..(není to vyloženě pro mně a tak do toho nechci moc investovat)

mam za odvoz plastovou bez zamečku, takovej ten boxík v Plzni
Only_One: děkuju za nabídku,ale potřebuju něco zamykacího a zastřešenýho (bude celoročně zvenku na vratech),není to samota,ale taky ne hlavní a občas pár nenechavců(apod.) si kolem krátí cestu...

02.09.2013, 21:07 |
deda mam za odvoz plechovou zamyká se visacím zámkem. Stříšku má,rezavá není ale je v ní zalakovaná jmenovka..mohu ti ji zitra blejsknout
deda: To by bylo fajn(jestli to není moc pruda pro tebe)-mám ještě jednu nabídku,ale čekám taky na foto,nejspíš se rozhodnu podle bytelnosti a celkový konstrukce(stav je až na 2-3 místě)
Děkuju
Ru*

03.09.2013, 21:20 |
Alííí Konecne tema pro me. :-) Jsem druhej v poradi, potrebuju postovni schranku na pokryti obdobi TED - DUBEN 2014, pak bude snad hotovej plot a na nem neco smysluplnyho.
Tak jestli mate nekdo neco na vyhozeni kolem dalnice D5, beru. :-)
Aliii: kolem silnic driv lidi tahali plastovy patniky,, rizli sejdrem a meli prima schranku s odrazkou :-)
Plzeň je přímo na dálnici D5 ;) :-))
není nad starou dobrou klasiku

...se to sešlo :-) Takže ještě nejsou z mody :-)

03.09.2013, 22:43 |
Alííí :-) Patnik mam v zaloze u nasich... Soused je u cestaru, ten by mi zapalil barak kdybych na plot povesil tohle. :-)

04.09.2013, 08:23 |
deda Tak zde máte ten skvost poštovní architektury:-) Sloužila jako provizorka na dočastném oplocení asi 3 roky. Rezava trosku je. Když ji někdo bude chtít, mohu přivest zítra nebo čtvrtek do Pahy nebo Kladna

04.09.2013, 08:23 |
deda 1

deda: tak děkuju moc,jestli se nebudeš zlobit,tak to nevezmu,resp. člověk míní a máti mění,resp.holky no....a je úplně jedno,jestli jim je 15 a nebo 69 :-D ..ukázal jsem jí fotky obou(tvoje i ta další)a říkal že je to naprosto v pohodě,povrchovku zajistím a bude jako nová....a nastalo "já ti nevim" a pak přešla ve vytrvalý Eé Eé,radši bych nakonec nějakou novou,ať to aspoň trochu vypadá atd...a nevysvětlil jsem..že ty starý byly aspoň z poctivýho plechu(ta nynější českočínská produkce z konzervovýho plechu ve mně moc důvěry nevzbuzuje)....ach ty ženy.. :-D ale mám se hádat kvůli schránce na dopisy?
Děkuju moc za ochotu :-)
Rustapha

07.09.2013, 00:30 |
deda | Rustapha-659:chlape uplně v pohodě. Já sám bych si to neodvažil někde inzerovat,takže zítra povrčí i se sloupem do betonu jako krásná vyztuž,budiž ji země lehká:-)))