Navštíveno 2205x

27.08.2013, 21:10 |
LionVTS | Upraveno: 2013-08-27 21:12:07
asi 2 roky, ale presne nevim. my jsme druzi majitele a mame ho rok a predtim to mela jedna pani. Piska spolehlive :-)
sorry za OT, ale..
koupil jsem teď úplně nový - důvod - po 2 letech, resp. po 2 dětech by se měla podložka vyměnit. píše se to i v návodu a výrobce ji nedoporučuje používat..
Tak i tak, 600 za přístroj a 850 za novou dečku je 1450 a to je pěkná cena..
No nevim, ale dva roky je dost malo, to budou jen kecy výrobce, který se boji, ze malo proda. Proc by to pak v nemocnicích pucovali, pochybuju, ze kupuji každe dva roky nove....

28.08.2013, 09:37 |
DaveF já bych to taky asi moc nehrotil, ta deska dává nějaký signál podle dechu dítěte, pokud bude vadná (slabý sinál, žádný signál) měl by se spustit alarm jako při zástavě dechu.
v porodnicích to mají dotováno - dostanou darem od výrobce co 2 roky mění - za to tam mají svého člověka který to nabízí jako jediný. mám tam kamarádku a ta to má na starosti a hlídají to..
každý ať si udělá obrázek sám..
podle toho co nabizeli nam to na dva roky nevypadalo. Asi spatna nemocnice. A ne kazdy ma na novy pristroj...
Nic ve zlem, ale nechapu proc komentujes inzerat na vec o kterou nemas zajem...
to že to mají v nemocnicích je obchodní tah společnosti, dobře ví, že 90% rodičů koupí to co vidí,že se používá v nemocnici. Jinak ono na druhou stranu moc výrobků v daném segmentu není, takže se k tomuto výrobku člověk vrátí tak jako tak. Já kupoval na aukru půl roku starou za 1500 takže 600 mi přijde jako fajn cena.
Já prodal dneska uplne novou tu samou za 1500 a paní to přislo ještě moc (na netu nejlevnejsi nova 2250Kč, lidi jsou vychcaný a nenažraný. Za 600Kč je to luxus cena.