Navštíveno 2130x

Ahoj,
v britexu vyjde výměna displeje na pod 3900 s DPH, jelikož jsem už jednou displej měnil při koupi, tak se mi nechce dávat znova 4k za opravu:/.
Nemá někdo na prodej samotný displej případně telefon na náhradní díly za adekvátní cenu? Note2 už není novinka, tak by se mohlo něco objevit.
Případně mě napadá ještě jedna varianta, i když málo pravděpodobná. Můj displej šlape, akorát na skle je pavouk, tak třeba někdo bude v tížívé finanční situaci a udělá se mnou výměnu + doplatek :)
pro rejpaly, tel jsem koupil už s rozbitým displejem a cca před 3 měsíci padl bejvalce na zem. Takže není to mýma volšovýma rukama :D
U S3 se dá vyměnit jen samotné sklo, třeba to půjde i u NOTE 2.
to Kamil07: jo,jde to ale jen na čínských videiích na youtube, v reálu se podaří jeden kus z 50. to jen všude na netu jsou videa, aby lidi viděly jak je to lehký a objednaly si bezcenný sklíčko za 600 :-)

09.08.2013, 09:34 |
CRK M.a.R.i: a koho tim jako myslis..? :)

09.08.2013, 09:36 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-08-09 09:37:17
H.E.R.O.: Nechával jsem to dělat v Ostravě u jednoho klučiny a vyšlo to na 1 500,- Kč.
Pro tel. si přijel a druhý den ho dovezl opravený.
Natrefil jsem na něj na bazoši, ale už bohužel nemám číslo, je to zhruba dva měsíce zpět.
jinak britex je asi nejlevnejsi jeste zkus ceskyservis ti byli levnejsi nez britex samo ze vse jsou zarucni servisy samsung ,akorat kazdy ma jinou cenu
[ Link ]
jinak jako HERO sklicko je fajn ,ale jaksi se nedari je to jen kafka na lidi
CRK: koho asi :)
pepe689: díkes, psal jsem jim, tak uvidíme. Ale pochybuju, že to někdo dokáže u tohohle tel levněji než Britex. Jenom displej bez poštovnýho a DPH je v číně dražší než komplet oprava u Britexu :/
to kamil07: skoro se mi to nechce věřit,člověk co by tohle uměl by byl milionář 8-)
Hero: asi vydelal a uz je v karibiku :-D
Pod ruce jsem se mu nedival, ale rikal neco o tom ze uz to ma nachystane a oprava je na chvili.
Me je to fuk, tel. mam opraveny a cena rozumna.
Tak co jsem sondoval, tak minimálně 2lidi jsou schopní za 2000Kč vyměnit sklíčko, pokud jim displej prdne, tak vám dají jiný.
Ale i tak inzerát stále aktuální, nechce se mi někomu posílat telefon na opravu....