Navštíveno 3794x

prodam vyse zminena kola, ET35 a volitelne, nove nachromovane srouby, nove nalakovane praskovou barvou ..
cena: 12.490,- (pevna)
kola budou slozena ..

stale aktual
edit ceny na 10.990,- popr. vymena za gumy 195/40r16 plus doplatek
prodej pouze z duvodu porizeni jinejch kol v 4x100 coz potrebuju ..

26.08.2013, 16:20 |
tj nadherna cena za nadherny kola a nap*cu roztec :-( .. zrovna neco takoveho by se mi fakt libilo na Vectru... jinak sorry za OT
podlozka :) je tam specielni sychr pro to aby se dalo kolo dostat na jakekoliv auto .. vysvetlil bych kdyztak po tel.

27.08.2013, 09:52 |
tj kolik ta podloztka dela? Resp. ET 35 je final i s tim vehementem? Byla by fotka? .. klidne do mejlu... Bylo by to na Vectru sport 2000 ... tam moc mista v podbehu neni a musel bych si to pomerit...
musim pomerit a nafotit, ale odhadem ma podlozka cca 25-30mm cimz udava ET 35 a roztec 5x100 kdyz ji vyjmes a das jinou s pozadovanou sirkou a rozteci tak te prakticky nic nelimituje a muzes to dat na jakekoliv auto .. existuji k tomu i planky od vyrobce na predelani bohuzel to jsem nikde nesehnal :(

27.08.2013, 16:28 |
tj ok to by bylo super... to by znamenalo ze si muzu nechat udelat podlozku na zmenu roztece presne na siru na predek i zadek... ted spis jen poresit a prodat moje 17" :-) ... fotku urcite nahod... resim to
stacilo by upravit tu puvodni podlozku ..
omlouvam se, ale nestiham takze pro predstavu zde nafocena podlozka v jinem inz.
[ Link ]
kdo si pro ne prijede na fleku mu necham kola za 10.000,- uz me to celkem tlaci kvuli renovaci jinejch kol ..