Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Alfu Romeo 147

o Navštíveno 2680x o
o 10.07.2013, 13:44 | P3RF3KT
Scháním Alfu Romeo 147. Kdyby někdo o nějaké pěkné věděl může dát echo. Na koupi nespěchám, chtěl bych koupit výhledově do měsíce. Samozřejmě pokud bude solidní nabídka koupím hned. Představa + podmínky.

- benzín 1.6 ( ideálně 88kw )
- 5dvéř. výhodou ale jinak je to jedno
- digi klima
- jasnej servis s prokazatelnym stavem km ( ke každé případné nabídce VIN zbytek si zjistím :))
- platná stk
- funkční veškerá výbava ( výmluvy že klima nefouká proto že není naplněná mě nezajímají )
- nechci omlácenou sračku z Prahy

auto bude pro přítelkyni která najede 7tis. km za rok tudíš žádné velké nároky na auto kladené nebudou. Auto nemusí bejt po výměně všeho. Spotřební servis si udělám hned po koupi. Ale vyžaduji klidný a jasný chod motoru. Víme všichni jak to u tadytěch aut je.

A to poslední cena do 50 000,- Kč za auto co bude splňovat 100% mích požadavků jsem ochoten ještě něco připlatit. Předem díky za případné postřehy a nabídky.

o 10.07.2013, 14:58 | El_Vita
pokud bys chtěl jtd, prodávám teď to svoje :-)
o 10.07.2013, 15:12 | P3RF3KT
nafta je pro nás zbytečná a dokážu si tvrdit že i průserová. Přítelkyně najede deně 5-10km. Ale jen pro zajímavost mi můžeš klidně hodit nějaký odkaz na inzerát případně fotku.
o 10.07.2013, 15:19 | El_Vita
JTD průserová oproti TS ? no, jak myslíš :-)

najeto cca 230.000 km

po servisu: přední nápravy (horní spodní ramena TRW před cca 5tkm), tlumičů KYB Excel G, rozvodech, vodní pumpy, filtry, náplně, palivový filtr, ... a já nevím co všechno.

EGR je off

nedostatky: nesvítí osvětlení popelníku v interiéru, vyhřívání sedaček je slabší, v příští sezóně by to chtělo udělat asi spojku.

jinak běžné oděrky z provozu. jednou byl lakovaný bok, protože mě na parkovišti odřel nějaký lump a ujel

nyní v motoru nový olej Selenia + výměna ložiska na předním kole

v interiéru místo originál navigace autorádio s DVD JVC kw740

alfa je na 17 alu s Pirelli P Zero Nero
k autu je také sada 15 na zánovních zimních GoodYear Ultra Grip

cena bude samo vyšší. Já mám teď kvůli práci každý týden jiné auto a alfa mi jen stojí, jinak bych si ji nechal. Slouží dobře a spolehlivě přes 3 roky
o 10.07.2013, 15:21 | El_Vita
fotky nemám, nepočítal jsem s prodejem, musím udělat někdy příští týden

jinak interiér je z červené kůže
o 10.07.2013, 19:35 | Ferro
koukni na alfa forum treba tam neco sezenes treba [ Link ]
o 11.07.2013, 07:43 | P3RF3KT
Vita: Nevim jak moc dobře by JTDčku dělalo denní dojíždění do práce 2 km tam a 2 z5 a kor třeba v zimě. Nehledě na to že v zimě by to ani nezačalo topit. A připlácet za JTD se mi opravdu nechce. Ale v pohodě a i tak díky za nabídku :)

Ferro: Alfisty mám skouklý celý. Zatím jsem tam našel jen jednoho adepta a s tím když jsem si psal už někoho měl a druhý den to prodal. Teď mám rozjednanou jednu v Benešově tak uvidím jak bude vypadat live.
[ Link ]
o 11.07.2013, 07:45 | El_Vita
Jo tak na takovou kratkou trasu je jtd fakt nesmysl
o 11.07.2013, 07:45 | AR
sorry ale dojíždět 2km autem? trochu rozežranost ne?
o 11.07.2013, 07:49 | P3RF3KT
AR: Trochu ano :) Přítelkyně v té cestě vozí děti (8let) do školy a případně po prácí občas sjede na nákup atd. Na to je auto opravdu potřeba.
o 11.07.2013, 07:58 | JP | Upraveno: 2013-07-11 07:59:18
Jak rozežranost? Za den ušetříš třeba 40 minut času tim že jedeš autem a nejdeš pěšky. To je ročně skoro tejden čistýho času. Blbost by to byla, kdyby pak tim autem ještě jela do fitka a běhala tam 40 minut na pásu nebo něco takovýho, pak by ta každodenní procházka dávala mnohem větší smysl:D. Pardon za OT...
o 11.07.2013, 08:07 | P3RF3KT
Šetří to hlavně čas. A co si budem povídat ale čas jsou peníze. Kdyby chodila pěšky po práci pro děti do školy musela by z práce odejít o půl hodiny dříve, když jede autem muže tam o tu půl hodinu být déle a ta půl hodina nějaký peníze vydělá. Za rok je to tolik času a peněz že se tím to auto zaplati :) Ale to už řešíme trochu něco jiného
o 11.07.2013, 08:25 | AR
No i těch debilních 40min je dle rozežranost. Ono neublíží občas tu kostru protáhnout a výmluva na děcka? Kam ten svět spěje....
o 11.07.2013, 08:34 | JP
Svejch debilních 40 minut času denně si zahazuj jak chceš, svoje děti taky přepravuj jak chceš, ale proč máš potřebu do toho kecat někomu po kom ti je kulový, to vážně nechápu... Shání tady auto, ne rozumbradu kterej ví líp než on sám, jestli to auto potřebuje nebo ne.
o 11.07.2013, 09:23 | Knightey-
Nechtel bych byt trebas dite ARka :D :D :D
"tatiiii, muzu dnes do skoly autobusem? Je to jen 5km... ne mazej pesky a cestou zpet dojdi do lidlu na nakup a do fitka at nejsi rozezranej" :D :D :D
o 11.07.2013, 09:36 | P3RF3KT
AR: Nevim proč tu řešíš tohle? Prostě chci koupit Alfu Romeo 147 neptám se tu jestli si mám koupit druhé auto. Máme dvě auta doma odjakživa, žena nejezdí furt jen tuto trasu. Dost často si zajede i někam jinam a třeba s dětma k doktorovi nebo na nějaké dětské akce určitě nebude čekat až budu doma abych je mohl odvézt a nebo jezdit x kilometrů vlakem. Neřeš to prosím jo :)
o 14.07.2013, 01:31 | P3RF3KT | Upraveno: 2013-07-14 01:36:02
Tak uzavřeno dnes koupeno teď jsem ji přivezl domu :))
Na konec sem sáhnul po 156ce. Myslim že kousek kterej se povede málokdy sehnat. Koupeno nové v čr 11/2002, první majitelka paní doktorka z Prahy od roku 2009 druhý majitel téže z Prahy. Jedná se o 1.8TS 103kw, z výbavy celkem hodně. Xenony, digi klima dvouzonová, bílá kůže, cd changer blaupunkt, asr, 4x el. okna + zrcátka, 8x airbag atd.
Co je super že alfa jezdila celej život jen a jen do autorizovaného servisu Imofa v Praze. Poslední servis v dubnu 2013 kdy se dělal nový olej, stk a nová baterie. V roce 2012 před 15tis. km komplet opět originál přední náprava a měněné čelní sklo dle záznamu z autosklo servisu po kamínku na spodní straně řidiče. Minulý týden nový koncový díl výfuku. Na autě jsem našel lakovaný přední nárazník a měněné řidičovo sklo. Až na pár klasických Pražských šrámů si troufnu říct top. Hlavně v interiéru. Nenašel jsem zatím nic co by na autě nefungovalo. Před cestou zpět jsem vynuloval BC a po příjezdu domů po 200km dálnice z toho 50km mimo na BC spotřeba 6,2 jeli jsme celou dobu 120km/h. Což je docela hezké.
Co se týče ceny, tak na 156ku trochu vyšší ale zase se jedná již o verzi s faceliftovým interierem a dle stavu, historie a výbavy si myslím že adekvátní. Vyšla na 58 000,- Kč. Tak snad bude sloužit, nějaké fotky ještě od předchozího majitele :)

foto k příspěvku  od P3RF3KT

o 14.07.2013, 01:32 | P3RF3KT

o 14.07.2013, 01:33 | P3RF3KT

o 14.07.2013, 14:16 | cendler
A koukám koupeno u Martina, tak to je super kup a bude sloužit, tomu veřím ani jsem auto neviděl, ať slouží. ;-)
o 14.07.2013, 15:06 | P3RF3KT
Mozna proto ze byla v inzerci jeden den :) koukal sem kazdej den na alfisti.cz a jak sem ji tam vcera videl hned sem volal a vecer pro ni jel.
o 15.07.2013, 22:51 | walish
U matese se dá vybrat dobře. Tak ať dělá jenom radost!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3908 sekund.