Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: MOTO BOTY TCX COMPETIZIONE RS BÍLÉ

o Navštíveno 2233x o
o 30.06.2013, 11:36 | LukeFab
Prodám tyto botky jednu sezonu ježděné,pak mi kamoš zrušil motku a koupil sem motarda,tak mi tu od minulého podzimu leží ve skříni. Velikost 43,mám i náhradní chrániče patky.Chybí tam jen jeden jezdec,ale vyřešeno viz foto :)

Cena 1990Kč a možnost osobního předání a vyzkoušení v Brně

Technická specifikace:
Nový M.C.S. ® – Metatarsal Control System – ochrana nártu a špice
Nový T.C.S. ® – Torsion Control System, který kontroluje pohyb nohy díky posuvné plastové konstrukci
New sole
Micro fibre front below
Safety velcro closure
Internal lacing system
Perforovaná kůže z mikrovlákna
Prodyšná podšívka
Horní bezpečnostní zapínání na suchý zip
Obepínající pásky kolem nártu
Nový rychlo šněrovací systém
Nový polyuretanový holenní chránič
Mikrovláknem vyztužený horní límec
Vyztužená špice na řazení
Ocelový chránič špice a paty
Antibakteriální děrovaná mezipodrážka s ocelovou výztuhou v patové části
Nová tříbarevná podrážka, odolná proti benzínu a oleji
Certifikace CE
Torsion Control Systém T.C.S.
Tento systém T.C.S. uvádí obnovenou konstrukci skládající se ze čtyř synergických prvků. Hlavní konstrukce je složena z dvojitého zpětného odporu a rámu, který dovoluje správný chod T.C.S. tento systém zabraňuje nadměrnému bočnímu a podélnému kotníkovému pohybu mimo přirozenou hranici. Třetí částí je kostra, které je zahnutá dovnitř a všitá, nahoře i dole, do boty. Tato část je připojena k rámu T.C.S. a tím poskytuje lepší pohyblivost nohy. Posledním prvkem systému je zadní část s dvojitým zpětným odporem, který je vyroben z měkkého materiálu, který perfektně obepne patní část chodidla.
Metatarsal Control Systém M.C.S.
Struktura je tvořena plastovou skořepinou otočnou kolem elipsového čepu, který dovoluje ohyb nahoru a dolu v přirozené hranici a zabraňuje nepřiměřenému ohybu nártu Nový slider koncipovaný AISI304 ocelový materiál zajišťuje vysokou odolnost proti obroušení. Důkladný děrovaný tvar dovoluje průchod vzduchu.
New Sole
Nová podrážka má upravený vnitřní povrch kde jsou vzduchové kanály, které rozvádějí proudění vzduchu v podrážce a tím cirkulují vzduch uvnitř v botě. Vložka v botě je děrovaná pro ještě vyšší prodyšnost.
Micro Fibre Front Bellow
Vycpávka s mikrovlákna s uloženýmy pásky z elastomeru pro pevnější obepnutí boty okolo nártu a dodávající botě agresivní vzhled.
Safety Velcro Closure
Bezpečnostní zapínání v horní části boty zaručuje, že se bota neotevře při případném pádu.

[ Link ]

foto k příspěvku  od LukeFab

o 30.06.2013, 11:38 | LukeFab

o 30.06.2013, 11:38 | LukeFab

o 30.06.2013, 11:39 | LukeFab

o 30.06.2013, 17:13 | D@ve
sic starsi model ale nejvyssi rada
- mam je ve stribrne a muzu jen doporucit
o 02.07.2013, 08:31 | LukeFab
Mám naprodej i tyhle rukavice Five RFX [ Link ]
cena 790

o 02.07.2013, 15:10 | D@ve
velikost?
o 02.07.2013, 16:55 | Beda
vypada to na boty 43 a rukavice M :)
o 02.07.2013, 19:13 | LukeFab
Rukavice ti zjistim,boty uz jsou pryč.Ruakvky tak L- XL nevim co jsem kupoval.
o 02.07.2013, 19:13 | LukeFab
Rukavice ti zjistim,boty uz jsou pryč.Ruakvky tak L- XL nevim co jsem kupoval.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4337 sekund.