Navštíveno 5213x

Nemáte někdo dvě sportovní sedačky idálně nepolohovatelný ? Je mně jedno z jakýho to je auto, lepší boční vedení plus ale nemusí bejt anatomy nerozlámaný a né moc zničený. Cena co nejlevněji Děkuji za nabídky

23.07.2013, 10:54 |
Pajk Ať nezakládám nový téma... Taky sháním, ale polohovatelný. Top stav být nemusí.
[ Link ] Něco podobného kdyby někdo měl tak by bych rád nechci za to dávat hodně
Z 306 jsou Good! Sice je to gauč ale dokážou i podržet...příjemně ztrávených 30tis km! Za ty kačky!
Ty sedačky nepujdou do auta, budou jen jako křesla v obýváku :) jen škoda že ty sedačky sou tak daleko
kdyby někdo chtěl mám sedadla ze Subaru WRX STI...

01.10.2013, 15:52 |
fredh mám trubkovou sedačku omp

01.10.2013, 16:17 |
gizmi Ja tu mam tyhle:
[ Link ] ale bohuzel do Prahy nejedu :(
gizmi ty sou pěkný ale pro mě moc drahý.

01.10.2013, 17:17 |
gizmi Je mi to jasny..;) Sam zvazuji, zda si je dat do auta, nebo precijen udrzet auto v seriovem stavu (moc jich v serii v dobrem stavu neni).. Uvidime, zatim v decaku neprekazi a par mesicu nebudou :D
Pro mě cenově by byli ideál co sem hodil odkaz, ale za ty peníze je ty nepustíš. P.S.: já jsem z plzně a né z prahy

01.10.2013, 18:04 |
gizmi Vim, vim..jen ze jsem sliboval cestu do Prahy a ta padla. Takze klidne i seriove sedacky? No a co tyhle:
[ Link ] Popisek: jsou to 2ks, obe dve s hlavovou operkou a obe dve v perfekt stavu (jen tedy lezi pul roku na krabici, takze viz fotky - otlaceny - podle me se to vrati zpet). Babicka je mela v Civicovi 4g, ale u jedne se vyvleklo lanko sklapeni a ackoliv vetsina lidi tvrdi, ze to je snadno opravitelne, tak ja na to nemel ani cas a ani naladu a koupil jsem ji jiny par. Jedna je tusim v super stavu a druha (podle fotky) malinky tuplik od cigara. Ja uz je nevidel ani nepamatuji, babi je ma uskladneny pomerne dlouho a auto uz se prodalo. Cena s pojezdy a vsim 400,- za obe. Neni problem se domluvit na prohlidce. Co se tyce vedeni, tak honda mela vzdy ve vsech autech kvalitni sedacky, takze pohodlny a slusny vedeni (fotky klamou)
gizmy: zase tyhle až tak né. Chci aby vypadali jako sportovní ideál z tý 306 ale tam je problém že jen osobko :( Chci znich udělat křesla. Ale zase nedám za jedno 3 tisíce to si můžu ty křesla koupit.

01.10.2013, 19:41 |
gizmi Jasny, sice ty z 306tky maji podle me uplne stejny vedeni, jen to zvyraznuje ta cerna barva (u me foceno kalkulackou), ale pohoda ;) Vis co chces ;)
Za 3.000 mas tak na JOMy :-)
král: nechci novou koupim jety ale za 3k se daj sehnat relativně pěkný sicny.
Zadní mě budou k ničemu ale nahod fotku
UP, tedko se uvolnili finance
Up... Nějaký peníze po vánocích jsou kdyby někdo měl

02.01.2015, 16:22 |
gizmi To jsi jeste nesehnal? :) Ja mezitim prodal tamty a i cele auto :D
vždy scháním podle peněz a hlavně na to mám i omezení finační možnosti co se mě chce za to dát