Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Vraky notebooků

o Navštíveno 2702x o
o 25.06.2013, 10:40 | empi
Zdravím, máte někdo doma vraky vašich starých notebooků? Nefunkční desky, nebo jen díly na notebooky? Vykoupím. :)

o 25.06.2013, 10:44 | walish
empi: Mám Acer Aspire 5920G s nefunkční grafikou - nezobrazuje na LCD, ale HDMI i VGA výstupy fungují normálně. Je tam C2D 2GHz, 2 nebo 3GB RAM, BEZ HDD. Trošku zašlá klávesnice a v jednom rohu je šasi naprasklé.
o 25.06.2013, 10:46 | C...arlos
Já mám HP NX6125, Sempron, 40HDD, nefunkční, nalil jsem do klávesnice kafe. Další parametry hodím večer.
o 25.06.2013, 11:10 | Ghofig
novejsi, starsi? myslim, ze bych mel nejake 3,4 kousky...
o 25.06.2013, 11:17 | empi
nové starší to je jedno, hlavně nefunkční :) a s představou o ceně :)
o 25.06.2013, 20:46 | Aloo
Já mám hodně šrotu IBM lenovo T40-43
o 25.06.2013, 21:09 | Mafox
Sháním grafiku Radeon X300 do notebooku, nemá někdo prosím?
o 26.06.2013, 11:48 | carlos
Aloo:nemáš funkční t30?
o 26.06.2013, 12:30 | Aloo
carlos,,
Mám ale nefunguje Wifi
o 26.06.2013, 12:40 | tj
mam doma herni 17" MSI .... uz neco pamatuje, nevim jak je na tom baterka ale rekl bych ze da max 2 hodky... jinak hlucnej vetrak a permanentni podtaktovani na nejakych 700 Mhz ... melo to byt 3 Ghz ... nevim proc ale vidim jen asi 5 nasobicu zbernice a melo by jich byt tusim 19? teoreticky je to mozna tim chlazenim nebo neco umrelo... funguje jinak vsecko, display naprosto OK.. mozna je v tom i nejaky vetsi disk... jen je hodne pomalej na vic veci najednou :-) ... tak kdyby byl zajem udelam fotky a poslu presnej model.. je branej z Alzy... ale davno
o 26.06.2013, 15:45 | Nismo.Power
tady je to fakt samej tatar.....

napíše nefunkční a už je tu román jak má něco kde baterka 2hodiny ale že jen 5násobičů z prej 19ti takže tupl tatar.... :))

empi : hod mi mail jakou máš přesnější představu co sháníš, mám toho mraky ;-)
o 26.06.2013, 16:11 | tj
Nismo.. jedinej tatar ses tady ty... zase si akorat dostal svy povesti a meles h@vna... laskave se starej sam o sebe... chce notas na dily.. mam notas na dily.. tecka.... az se budes menovat "empi" pak OK.. do ty doby zalez a nestarej se o cizi !
o 26.06.2013, 16:14 | camron
2Nismo:
Mno, myslím, že za tatara jsi teď akorát tak ty. Tuplovaného!
o 26.06.2013, 16:39 | Nismo.Power
dobrý už mezi mejma příspevkama sou dva kokoti :)

tj : máš notes na díly ? ok super , tak sem jednoduše napiš mám notes na díly je to 17" vcelku chci za něj 500 nebo flašku, pohádky o tom jak dlouho ti vydrží baterka a na kolik mhz funguje procesor si strč do prdele nebo si je di psát k sobě na blog....

shání nefunkční jak psal, nabízíš funkční
chce představu o ceně, tvoje je tajná takže přes litr takže nereál
dál to nehodlám řešit, pokud máš problém uznat že si kokot pod si to vyřešit jinam...
o 26.06.2013, 17:00 | camron
Na to, co jsi za zakrslíka, si docela věříš. Co ty umíš? Nadávat lidem? Gratuluji...!
o 26.06.2013, 17:13 | tj
Ty ses ale velkej pripad pane ... skoda reagovat... zij dal ve svem svete a mej se fajn.
o 26.06.2013, 17:18 | tj
Ty ses ale velkej pripad pane ... skoda reagovat... zij dal ve svem svete a mej se fajn.
o 26.06.2013, 17:24 | Leveler
Nedávno sem někde viděl cca 45 notasu převázně P4-M bez disku s licencema na Win XP atd.Nak za 4000 komplet.
o 30.06.2013, 20:35 | Nismo.Power
já se mám fajn....

camron : já lidem nenadávám nemám k tomu jedinej důvod, ale když ze sebe někdo udělá trubce, ještě k tomu na DF, tak neni důvod mu nenapsat že je trubec..... takže jediný co sem udělal bylo že sem napsal cosi o tatarovi takže příjdeš ty bez jedinýho smysluplnýho postu k tomuto tématu a plácneš sem cosi o tatarovi přičemž uděláš tatara leda ze sebe protože tvuj příspěvek zde má uřitnou hodnotu bublajícího bahna a jedná se pouze o urážku na mojí osobu která zde měla smyslupnej příspěvek týkající se tématu a výše jmenovanýho tatara kterej tak trochu nerozumí česky a vedení má dlouhý jak ruskej ropovod.....
A pokud máš nějakej problém s vejškou tak zase vychladni.... průměrná vejška je tu pořád necelejch 180cm u mužů .... že mám 178 neznamená že sem zakrslej a i kdybych měl 160 tak tenhle údaj neni nijak vypovídající o tom jak kdo komu nakope prdel....nejsem vůbec konfliktní člověk ale jak mě něco nasere tak sem nikdy v životě nedostal přes držku...

tj : jak řikám pokud ti vadí že si takovej kokot tak sorry pod si to vyřešit jinam, nikdy moc věcí na DF neřešim ale tohle konkrétně vidělo dost zdejších členů z jádra a to i těch který často muj styl podání nemusej či s nim nesouhlasej ač vědi že písů pravdu ale odpověď byla jednohlasná a to že si asi fakt krapet kokot.... pokud se ti uleví udělám ti petici s podpisama tolika členů že bys to asi nepochopil,dovezem ti jí a přispějem ti na první měsíc léčby v ústavu protože dobrej začátek je si to přiznat a třeba napsat "jó heled asi pravda takhle sem to tady rozebírat nemusel ty hovna fakt asi nikoho nezajímaj" ....

Leveler : to je asi fajn cena ale OEM licence sou nepoužitelný dál....takže ono že je na ntb štítek neznamená že máš licenci

o 30.06.2013, 22:15 | KKKuba
Nismo můžeš mi prosím říct, kdo se tě tu prosil o tvoje dementní výplody? Někdo něco shání, lidi mu tu píšou nabídky a ty se do toho sereš, jestli máš nějakej mindrák tak jdi k psychologovi...
o 01.07.2013, 07:04 | JP | Upraveno: 2013-07-01 07:08:05
To mi poser záda:DD Tajnej spolek zdejších členů (jejichž jméno redakce zná, ale přejí si zůstat v anonymitě) z nejtvrdšího jádra se sešel za soumraku ve sklepení středověkýho hradu a po podříznutí devíti ovcí se usnesl, že člen tj je kokot, protože tady na poptávku reagoval odpovídající nabídkou...

BTW s těma peticema radši Nismo nezačínej, kdyby ti někdo odpověděl stejnou protiakcí, mohlo by to strhnout petiční servery a ještě by sis pak musel něco přiznávat (ono nakonec - zkoukni tenhle thread a zkus objektivně zhodnotit kdo tady napsal kvantitativně nejvíc OT hoven který nikoho nezajímaj a psát je tady nemusel:D)...

Jinak abych nebyl tak OT - kdybys empi potřeboval něco ze starejch ThinkPadů (+- od T40 po T400), tak stačí napsat.
o 01.07.2013, 08:27 | tj
Nismo.. jednoduše mě bavíš... tolik energie k napsání něčeho tak dlouhýho a nepotřebnýho.. to se zase tak často nevidí :)

foto k příspěvku  od tj

o 01.07.2013, 16:18 | pepe689
hahaha ,ale s np souhlasim
o 01.07.2013, 16:42 | Mila
sorry lidi, ale jsem fakt slepej jenom já, nebo neměl Nismo.power ve 26.06.2013, 15:45 pravdu ?!?! (ty příspěvky dál pod tím neřeším ... nechci dostat do huby ;-) )

sice to napsal trochu svérázně, ale příjde mi, že lidi jsou obecně pomalejší a pomalejší... aby to fakt nakonec neskončilo jako v tom Absurdistánu... achjo ...
o 01.07.2013, 19:49 | JP
tj napsal že by prodal noťas o kterym si myslí že je možná nějak porouchanej (= asi by byl ochoten přistoupit na cenu citelně nižší, než kdyby prodával funkční notebook) a napsal k tomu nějaký detaily, z mýho pohledu je to v tomhle threadu relevantní nabídka (byť zatím bez ceny). Jestli je to to co empi hledá nebo ne, to musí zhodnotit jen on sám, každopádně důvod proč se navážet do tj fakt nevidim. Ještě bych pochopil nějakou decentní narážku od autora threadu že chce fakt vraky za hubičku a ne skoro funkční notes, ale že sem přijde nějakej třetí rozumbrada kterýho se to vůbec netýká a začne urážet, to mi fakt hlava nebere.
o 01.07.2013, 19:57 | Augi
Chlapi a není to jedno? ;-)
o 01.07.2013, 20:28 | tj
JP: to napsal jak melo byt... pro nekoho polofunkcni notas, pro nekoho vrak co lezi , prasi se na nej a nic vic... to ze ma NP permanentni nemoc prispivat o vsem a ke vsemu je holt syndrom... tecka konec...
o 02.07.2013, 09:40 | empi
Omlouvám se za neaktivitu, byl jsem pár dní mimo připojení internetu (v dnešní době zajímavá záležitost ... doporučuji vyzkoušet) ...

Takže, abych to uvedl na pravou míru, jak píše JP ... mám zájem o notebooky, která jsou opravdu vadné, né o notebooky, které mají prasklý display a jinak fungují. Chci VRAKY notebooků za hubičku. Tudíž odepisuji jen těm zajímavým nabídkám a né všemu co mi sem přijde. :)
o 04.07.2013, 20:35 | rebel | Upraveno: 2013-07-04 20:44:30
ahoj tak mam asus A 3000 snad to jako popisek stačí co v tom je ted nevim ,protože jsem u toho pred lety vztekle ukopnul display a torzo displ. sem demontoval a vyhodil . ale melo by to fungovat ale bez zaruky ovšem . Je tam i disk a ram a td .
kdyztak kdyby byl zajem otevru a kouknu co tam je dal

tu je aktual foto snad me nismo ted nesezerre ze je popis na koko. ,ale pc moc nerozumim:-) a tenhle se mi váli tak 4 roky v garáží žadny čišteni to az kdyz bude zajem tak ofoukam kompresorem

Trosky za flašku finsky
o 04.07.2013, 20:36 | rebel

foto k příspěvku  od rebel

o 04.07.2013, 20:51 | empi
rebel: co za to chces :D
o 04.07.2013, 20:56 | rebel
dole sem to psal

(Trosky za flašku finsky)

:-)

je mi to kničemu za lahev
o 04.07.2013, 21:01 | empi
kolik u vas stoji flaska finsky? pac jsme z jineho kraje :D
o 04.07.2013, 21:02 | rebel
makro kupuju 1 litr 328kč :-) predpokladam ze maji ceny všude stejny neberu ty mazany tesca kde je 0,7 za 280-315kč
o 04.07.2013, 21:11 | CRK
Jako by jste ho neznali, nechápu, jak se zrovna s Chuckem může takhle někdo dohadovat, když ho známe :))) A Nismo, samozřejmě že si nedostal na hubu, málokterej INTERNETOVEJ HRDINA dostal :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4378 sekund.