Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Nafukovací kajak/člun

o Navštíveno 2276x o
o 23.06.2013, 20:42 | LukeFab
Sháním nafukovací kajak může byt pro jednu nebo dvě osoby nebo nějáký lepší člun.

o 24.06.2013, 15:06 | TicTac | Upraveno: 2013-06-24 15:07:35
Mám:
[ Link ]
Ale asi sháníš něco většího, že?
TT.
o 24.06.2013, 17:28 | BATMAN
Jestli to chces na nejake srandicky k rybniku tohle bude stacit a je to za pusu
[ Link ]
o 24.06.2013, 19:45 | LukeFab
To ne,spíš něco s čím bych se trochu projel po přehradě
o 25.06.2013, 01:12 | BATMAN
V tom pripade co tohle?
Od ctvrtka v lidlu [ Link ]
o 25.06.2013, 03:32 | Jozzo
v tom bych se bál i na rybník...
o 25.06.2013, 09:34 | LukeFab
No spíš koukám po tomhle [ Link ] nebo tohle [ Link ]
o 25.06.2013, 14:58 | Losky | Upraveno: 2013-06-25 14:59:25
V takovém jako budou prodávat v Liedlu jsem si troufnul i na moře:)) A hádejte jak to mohlo dopadnout:)) Od břehu se mi jelo luxusně, ale asi po 150m jsem se chtěl vrátit a nastal veliký problém, makal jsem jak hovado (vlastně proč jak) a ono mě to táhlo bokem směrem k nějakému vlnolamu a k otevřenému moři. Zabral jsem co to šlo a pádloval a pádlova a pádloval až jsem to nakonec dal, pádla jsem celá ohnul jak jsem za to bral, ale člun to nevzdal a maká pořád:)
Kamarádům už tenkrát došlo, že mi to asi nejde a chtěli jít už pro plavčíky, ale nakonec mi dali ještě pár minut, tak to bylo bez ostudy:)
Jinak od Intexu jsem kdysi koupil velký člun na přehradu, byl to takový kajak křížený s raftem, veliký jako blázen, ale jak začal foukat trošku vítr, nedalo se to v jednou uřídit. Měl jsem ho na Seči. Po hodině a něco, co jsem se dostal z ostrůvku uprostřed k pláži jsem ho dotáhl ke stanu, vzteky probodal nožem a hodil do kontejneru:))))))))))) Pak když jsem se uklidnil mě to docela mrzelo, stál asi 4t.
Osobně bych šel do něčeho ověřeného a třeba i bazarového od Gumotexu nebo tak, ale už bych neriskoval nákup v Baumaxech, Liedlech atd...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.