Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Škoda Octavia II 1.9 TDi, Ford Transit

o Navštíveno 2893x o
o 21.06.2013, 12:28 | suchos
Nevíte někdo o nějakém slušném autě? Samozřejmě s drobnými provozními oděrkami počítám. Už mě přestává bavit objíždět bazary a dovozce aut. Je to samá past :( Po telefonu to každý vychválí do nebe, ale pak je to stočeno, bouráno atd. Některé bazary ty auta co mají na internetu dávno nemají a obdobné auto na místě, když už náhodou je, tak je o poznání dražší.

Sháním:

1) Škodu Octavii II 1.9 TDi bez filtru pevných částic!
- aut. klima
- 4x el. okna (pokud to bude mít velkou výbavu a vzadu švihadla, tak bych je snad překousnul)
- najeto cca do 170 000km (doložitelné, ověřitelné)
- nebouráno
- cena cca do 230 000 Kč (v závislosti na stavu, roku výroby, nájezdu, faceliftu atd.)

uvítal bych (není podmínkou):
- combi
- ESP
- maxidot
- odpočet DPH

2)Ford Tranzit od r.v.2007
- klima
- najeto cca do 200 000km (doložitelné, ověřitelné)
- nebouráno
- cena cca do 250 000 Kč (v závislosti na stavu, roku výroby, nájezdu atd.)

uvítal bych (není podmínkou):
- tempomat
- 5-6 míst

o 21.06.2013, 12:29 | suchos
Transita ideálně taky s odpočtem.
o 21.06.2013, 13:12 | crestik
tohle mě jako dost pobavilo
(pokud to bude mít velkou výbavu a vzadu švihadla, tak bych je snad překousnul)
...bohužel je to realita

Nechtěl bys 8+1 boxera? Soused myslím prodává
o 21.06.2013, 14:27 | Kapka (M)
tedj sem akorat dořešil Octavku II 1.9TDi DSG romk 12/2008 15000km pro rodiče..nakonec jsem pro ni zajel do nemecka s kamaradem co taha auta..a naprosto jiné auto než tady seženeš po bazarech..auto jak nove z fabriky,žadné tukance škrábance..plna servisni historie..i s dovozem prihlašením atd cena nakonec 204000 bez DPH...auto jak když vyjelo z fabriky
o 22.06.2013, 21:08 | SilverGhost
Zkus se podívat na www.firemniauta.cz.
Servisní historii tam budeš mít doloženou u všech aut, transit i oktávka se tam najdou.
o 22.06.2013, 23:25 | suchos
crestik: Bohužel jak píšeš, je to realita. Viděl jsem ted pěknou Octávku co měla dešť. senzor, aut. klimu, vyhř. sedačky, xenony, maxidot, navigaci, ESP atd. a vzadu švihadla.
1) nepochopim, že takový auto nechají vyjet z fabriky, to už by snad nebyl takový náklad. Pokud chce někdo social edition, hlavně at je to co nejlevnější, tak to pochopim. Ale když to má skoro všechno a vzadu švihadla...
2) nepochopim, že si někdo dokoupí řadu příplatkový výbavy, přitom, kdyby sáhnul po vyšším stupni výbavy, tak ho to výjde snad levněji.

Kapka: s dovozem nemam vlastní zkušenost, ale tady ten přístup prodejců a ty auta jsou fakt hrozný.

SilverGhost: díky za odkaz, zatím mne tam nic nezaujalo, ale budu to sledovat
o 23.06.2013, 14:15 | Kapka (M)
ja nakonec našel tuhle: [ Link ]
o 26.07.2013, 12:24 | suchos
Stále aktuální. V úvahu by připadal ještě passat 1.9 TDi bez filtru r.v. 2006 a novější.

Případně octa, nebo passat 2.0 Tdi common rail.

o 26.07.2013, 17:37 | Alííí
Ahoj, vecer sem hodim inzerat tatovy Octavie 1.9 TDi 77kW, cerna metaliza, 11/2007. Dovezena 10/2008 myslim ze z Lucemburska, dovezl mi to kamarad, najeto bylo 10.000 km a delal jsem blatnik, tyc rizeni a zrcatko. Fotky samozrejme mam.
Zitra rano s ni odjizdi do Chorvatska s vnuckama, vraci se 3.8. Dal uz zalohu na Yetiho, takze bude Octavie k mani. Vybava neni zadny extrem "krome kuze", jak pise kazdej druhej Lojza na bazosi, ale podle me si Skodovku kdykoliv postavis k obrazu svemu...je to odjakziva stavebnice. Kdyztak mi zavolej, pokecame 608888076
o 26.07.2013, 21:08 | Alííí
Inzerát už zde:
[ Link ]

foto k příspěvku  od Alííí

o 26.07.2013, 21:09 | Alííí
Záloha na Yetiho prý ještě není složená (měli mít předváděčku), takže případně i výměna...
o 26.07.2013, 21:27 | suchos
Ahoj, díky za odpověď. Mrknu na odkaz. Důležitý je hlavně stav a adekvátní cena (s provozním opotřebením se samozřejmě počítá). A aby to nemělo filtr pevných částic. Vim, že to jde vykuchnout atd. Ale už je to zase komplikace.

Shánim to pro taťku a už se to vleče dlouho. Dovozci a bazarníci jsou hrozný ... Myslim si, že autům celkem rozumim. Jednak se o auta zajímám od malička, taky jsem je trochu studoval. A co jsou schopný nakecat jen aby prodali... Každej je chytrej jako "radio", ví o autě "vše", každý auto má "plnou výbavu krom kůže", je to "voňavka", jak píšeš :) Když tam člověk přijede, tak zjistí, že to je stočený, bouraný a kdo ví co ještě. Bohužel lidi jim za to trhají skoro ruce. Už jsem viděl celkem vraky, "na tachometru 130 000km, serviska, super stav a hlavně zajímavá cena" a jsou hned pryč...

Ted hledám převážně v soukromí inzerci. O víkendu se jedeme mrknout na nějaký passaty. Ale to nemusí nic znamenat, jelikož se jezdíme na auta koukat skoro každý týden.

Rozhodně si nemyslim, že škodovka je "best auto" (mam octavku 1999 81kW) nikde mě nenechala, ale už sem na ní hodně věcí opravoval/vyměňoval. Vyhovuje mi, že na ní seženu vše rychle a za dobrý peníze a můžu si vše udělat sám. Když se něco vy... tak se dá vygooglit co to asi je a člověk to opraví. Nehledě na to, že v autorizovaným servise neopravují, ale vyměňují. Stavebnice to je, jde dodělat všechno. Ale holátko bych zase nechtěl. Už na to nemam čas a ani chuť se v tom vrtat. Svoji mam předělanou na face RS, tempomat, vyhřívaný sedačky, xenony.
o 26.07.2013, 21:41 | Alííí
Ok, tak jestli to na půlku mezi Prahu a Plzeň nemáš daleko a nic do tý doby nepořídíte, můžem se příští neděli potkat... :-)
Jak píšu, za kilometry dám ruku do ohně a bouračka bych taky neřekl (mám fotky - škrtlej blatník, tyčka řízení a zrcátko. Nic víc, nic míň.)
o 31.07.2013, 08:31 | suchos
Alííí díky za nabídku. Vzali jsme na konec toto.
Pokud by někdo věděl o pěkným Trazitu, tak ten je stále aktual. Ale nespěchá se na něj...

foto k příspěvku  od suchos

o 31.07.2013, 08:31 | suchos

foto k příspěvku  od suchos

o 31.07.2013, 09:02 | crestik
...tak v té červené to vypadá i dívatelně, luxusny kolor
o 01.08.2013, 08:04 | Knightey-
jn ta cervena mu slusi :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.