Navštíveno 3595x

Prodám Škodu Superb, jsem prvním majitelem v ČR, auto jsem dovezl před dvěma lety z itálie, kde sloužilo jako vozidlo na dlouhé cesty. Auto má kompletní servisní knížku, příští týden bude po výměně oleje a věech filtrů. Auto je nedávno po rozvodech, včetně vodní pumpy a olej v převodovce byl měněn pravidelně, co 60 tkm. včetně filtru převodovky.
Najeto 163.000 km, rok výroby 2005, komletní výbava krom navigace. Příplatková - roletka zadního okna, sunset, škoda soundsystem, solární střešní okno, vyhřívané sedačky zadek i předek, kožená sedadla s pamětí, maxidot, tempomat a spousta dalšího. Nové letní pneu nokian, kola originál 17" Na prodeji nějak extra nelpím, takže nabídky typu: za 140 tis. hned dojedu si nechte :-)
Žádný díl nebyl nikdy lakovaný, bouraný, ani nijak opravovaný!!
jak tyhle škopky nemusim tak tohle je fajnový autíčko :)
Krásný auto, stejně každej bude chtít nějakou slevu. Přeju úspěšný prodej.
Krásná nostalgie, když si vzpomenu, jak jsem se podílel na výrobě a poté na kvalitě, kde jsem dodnes, ale to už jedeme B6 po facelifu a chystá se B8.

07.06.2013, 21:48 |
kasko Jirka156: na B8 si ještě chvíli počkáme. Jsem nakonec zvědavý, co z toho vyleze. Zatím je to každý týden jiné auto :)
bobmaistr:
Jednání o slevě na místě po shlédnutí auta bych pochopil, ale říkat si natvrdo o slevu, aniž bych to vůbec viděl, to je to, co nechápu :) A že takových lidí je!

10.06.2013, 08:38 |
AR PlusOne: a on tady někdo jedna o slevě a ještě to neviděl? Bobmaister pouze poukázal na to že po prohlídce většina kupujících zkusí cenu trochu sundat.

10.06.2013, 18:58 |
xSam AR: A PlusOne si zase povzdechnul, že takovejch lidí je. O tom, že by měli být odsud, nepadla ani zmínka.
Pak nemaj bejt války:-)))
btw: opravdu pěkný auto, přeji ať se brzy prodá
Ono lidi zkouší jak na místě, tak i když volaj předem a za tolik a tolik to nepustíte? Když to dáte za 120 jedu hned :D :D. těch řečí, prodal jsem hodně aut a dycky se modlím ať narazím na rozumný lidi

11.06.2013, 09:41 |
AR bobmasitr: jj o tom žádná, taky znám, a nejlepší jsou ti co hned z praku nahodí že to přece nemá větší cenu než XXX a oni teda sou ochotni ještě něco nahodi a berou hned jen teda za 50% inzerovane ceny atd ;) a pak se objeví rozumný člověk co přijede zkoukne a až pak se diskutuje o závěru ;)
O ceně se dá bavit, ale až na místě. Na maily, kde kde člověk řeší první cenu ani nereaguji. Nekupujeme přece "cenu" ale osobní automobil :-)

14.06.2013, 04:18 |
fredy Jak je na tom ten automat? Radi plynule a nechaoticky? 5q nebo 6q?
V automatu jsem menil olej i filtr a majitel predemnou taky... Co 60 tis km. Radi jako nova. Je to tiptronic 5ti q jina se tam ani nedavala ;)

14.06.2013, 11:09 |
CRK nejste tak trochu citlivky? :) já sem teda radši, když mi cenu někdo řekne předem a nemusím s ním ztrácet čas na místě...