Navštíveno 3977x

179.000,- (rychlost - dohoda)
773 882 773

04.06.2013, 20:51 |
Aegis Víc info by nebylo? Co je tam za setup?
je to tak, udelal jsem volovinu a zaplatil zalohu na nove auto... a penize, ktere jsem mel, jsem musel pouzit jinde a par korun mi ted chybi a nerad bych aby mi zaloha propadla... Pokud propadne, prodej kaslu a audik necham..
Takze tolik k te cenovce :-(

05.06.2013, 09:16 |
Augi Cena mazec. Pokud je auto v pořádku, pak nechápu, proč tu ještě je...
Sem jedinej komu nepříjde divný že to nikdo nechce ? :D s takovou cenou to může zkusit fakt leda na dieselpower tam je magorů dostatek :D
podle mne dela volovinu ze to prodava a jeste za takovouhle cenu ale budiz,skoda dobreho auta....
nismo: jedinej opravdu nejsi :)
tak jste uz divny dva :-D

05.06.2013, 16:32 |
Augi Nismo.Power: Tak to raději, abys nevěděl, za kolik šel můj ropák r.v. 2005 ;-)

05.06.2013, 22:38 |
Losky Už jsme divný tři:) Dej to na Dieselpower, tam za to ty peníze někdo dá. Mě to taky nepřijde nějaký bombácký (2004) a 3D. Ale přeju brzký prodej, je to jinak pěkný...
augi : vim ale to bylo aspon fakt hezký unikátní auto který si tu cenu nějak obhájilo.....
tohle je proste jen A3ka s najetym bambusem, motorem kterýho se bojí i člověk co o tom ví prd, za cenu která je dneska mimo mísu protože to je auto upravený, po laku a to všechno tomu hází cenu že nakonec když mu nejakej idiot dá 150 tak mu bude líbat nohy.... dnešní trh je takovej a nikdo z vás s tim nic nenaděláte a dneska se takhle "drahý" auta prodávaj obtížně... a jakmile neni "sériový" tak najít kupce je mission impossible ale to si majitel určitě uvědomil když s timhle začal....

06.06.2013, 16:07 |
CRK Nismo.Power: až tu budu prodávat auto, taky mi na něj prosím napíšeš nějakou recenzi, aby se líp prodalo :)))
voe ke coupé se k tomu fakt už moc říct nedá :D
prostě jen nechápu proč jsme národ idiotů...... aneb nesypal sem do auta 200tis tak to minimálně o 100tis zvedne jeho prodejní cenu.....
nebo jedu do bazaru vezu tam auto na který jsem se díval že jeho prodejní cena je 200tis tak tam přijedu a budu chtít 200tis.... (zrovna těhle idiotů je zde celý stádo a asi fakt nechápou že bazar neni nezisková organizace).....
prostě jakýkoliv nesériový auto se prodává špatně..... huř pokud si majitel myslí že má závratnou cenu nebo že to je závratně hustý auto unikátní....
jednoduchý, dej to auto do stříbrný barvy, nasad tam originální stříbrný 17ky, motor dej do originálu a do druhýho dne je auto pryč.... v bazaru ti daj obratem 150 nebo víc.... za tohle si myslíš že by daly kolik ? 120-130 ?

06.06.2013, 20:23 |
tragicomix | Upraveno: 2013-06-06 20:24:52
fakt rada k nezaplaceni :)
vlastne do toh nejlip nasyp dalsich 50tis. s novym stribrnym lakem a origo kolama popr. s origo motorem a pak to prodej jeste o dvacku niz nez chces ted :D
ovsem s prvni casti vesmes souhlas :)
Nejhorší je ,že má Nismo celkem pravdu. Myslí to dobře a asi všichni znají jeho upřímné názory :-D
Každopádně si myslim, že je spousta lidí co by uvátali tento motor s jeho výkonem! I design auta..Přeji rychlý prodej!
proto pisu ze vesmes souhlasim, ja to auto mel v 1.9Tdi 77kW r.v.2004 po jednom majiteli s najetejma 204tis. v origo stavu a prodaval jsem ho za 148tis. par dni :) hned byl fuc

06.06.2013, 23:19 |
Losky S Nismem musím taky souhlasit, jak to není série, je to průser. Každý si hned řekne, že je to dodrbaný, protože tomu dával někdo na pr... atd. Navíc jak někdo vidí celolak, tak v české hlavičce se urodí myšlenka totálky...
Osobně si taky myslím, že to bude tak 150-160t. Podle mě největší průser je ta upravenost, rok výroby a bohužel 3D, tím padá tak 60% potenciálních kupců, takže to koupí jedině nějaký mlaďas, který to bude chtít jako kundolap:)
Ale vše má svého kupce a přeji, aby se ozval co nejdříve;)

06.06.2013, 23:26 |
CRK Losky: ale tím textem si určitě prodej neuspíšil :)
mně se auto líbí, ale já chrochtáka mít nemůžu a nový majitel by měl počítat s nějakejma prachama na pomeranče :)

06.06.2013, 23:58 |
Losky Tady se to stejně neprodá. Jak jsem už dávno pochopil, koncern VW tady nemá cenu a navíc si myslím, že to 3D tady je průser. Ale jak jsem psal, určitě to kupce najde, otázka je kdy a za kolik:( Být to 5D, tak bych to možná vzal, protože to pojede dobře, ale prostě 3D už mi nesmí jako hlavní auto do baráku...

07.06.2013, 00:04 |
CRK kdyby 80 procent mejch cest nebylo 5km, tak ho toho střepu zbavím a chuck by mi to směl za odměnu servisovat :D
... no mate vsichni pravdu, nechci tady to auto hajit, kdo ho bude chtit, tak ho veme. Je to neprakticke, rizikove, ale hodne atraktivni a rychle auto s nizkou spotrebou :-) Ma to vice uhlu pohledu. Cena je adekvatni stavu a vybave a tem kolum a novym pneumatikam. Jinak uprava plus lak staly vice, nez je cenovka u inzeratu :-))) A bourane to nikdy nebylo. ani opravovane, ani tuknute. . A uvazuju ze to tady smazu :-D
A nerikam, ze se nemuzeme dostat s kupcem na, o dost, atraktivnejsi cenu :-) Muzeme, ale to by se na to nekdy musel nekdo prijet podivat a mit u sebe prachy, ne jen mluvit do vetru, jako to dela vetsina lidi, kteri si nechaji posilat fotky, vpravet do mailu o tom, jak to jede, nejede, jak na to kazdej cumi atd...
cena 169 tisic.. možnost protiúčtu, nebo leasingu, přes bazar od mého kamaráda :-)