Navštíveno 3968x

Prodám Peugeot 307 CC kabriolet, 1.6i, rv 2005, naj 109tkm (doloženo servisní knižkou) 2. majitel, 4x airbag, servo, 4x el okna, el zrcatka, vyhřívané kožené sedačky, parkovací senzory, klimatizace radio na CD s DO pod volantem, central na DO, 2x klíče, 17" original Alu kola s novými pneu, nyní po výměně rozvodu, oleje, filtrů. Velice dobrý stav bez kosmetických vad, technicky super, vše plně funkční. Auto bez investic! Cena 129 000Kč, dohoda
vice foto
[ Link ] 

30.05.2013, 11:29 |
tesil Proc prodavas, mas ho chvilicku....?
Zena mi v tom nechce jezdit, auto mam 3mes a najelo jen 400km, z toho 200km cesta od mista, kde se kupoval...

30.05.2013, 12:00 |
tesil Tak me zase baba otravuje, ze chce toto misto ty 206. Ted jezdi C4 2008 1,4. Kdyby jsi chtel vymenit:-) Mame to od novyho, najeto 65t. Ma to dvouzonovou klimu a hezkou vybavu. Oznaceni bylo SX Pack tusim.
Dik, ale vymenu asi ne. uz to kaslu, dalsi auto kupovat nebudu. Z toho byla nadsena,ale nakonec, ze se stejne boji jezdit, tak je to skoda penez. Me se 307 libi, zas od casu bych se projel se strechou dole,ale kvuli toho se mi nechce to auto drzet a nechavat stat na parkovisti pod panelakem.
Aktual. s cenou se dá poměrně slusně hybat
OT: jak jezdila ta 1,6? svižnost, spotřeba?
spotreba kolem 7L normalni jizdou, jen sviznost nula. Tech 80kw s tim moc nezahybe, je to dost tezke auto. podle toho na co to chces, ja to měl jako auto pro manzelku, tak to vyhovovalo. na zadne zavodeni to neni. přirovnal bych to asi k 66kw octavce v tdi. mozna mi to tdi prislo sviznejsi
tak to by bylo v pohodě, přítule má teď Corsu D 1,2 a chce něco svižněšjího a moje oktávka 81kw jí připadá zase až moc živá ...
bylo by to na denní jízdu do práce a o letním víkendu auto bez střechy, ale uvidíme až nějakou potkáme a sveze se ... to pak může být vše jinak