Navštíveno 2408x

Hledám pro kamaráda co má rodinu, octávii v kombíku v TDi, jednou za měsíc jezdí od nás na Ostravu se ženou za rodinou, jestli o něčem náhodou nevíte, požadavek je kombi a diesel, výbava je celkem jedno, teď jezdí felicii, tak není zhýčkaný a nepotřebuje nic extra.
A musí to být zcela určitě kombi? Protože bych asi měl nekombi :)
ještě jsem zapomněl cena kolem 150t a kilometry co nejmíň, nebo si je ověříme, to je celkem jedno
tomi666 : bohužel jenom kombi, má tři děti, myslím že 8, 4, 0,5let tak asi tak

29.05.2013, 22:03 |
Lubak 3 deti a koupi si oktavku?

01.06.2013, 09:30 |
Bucci | Upraveno: 2013-06-01 09:38:04
O1 - facelift rv 2002, Automat, najeto 235k (ale poctivých) po výměně oleje, servisu brzd a celková kontrola, 1,9 TDi 66kw (Kolín), 17" letní + 15" zimní, jediná výhledová investice - 5té dveře (bohužel bolest faceliftových O1)
[ Link ] :-) pocitam ze tohle si videl a to ze opravdu nechce ;-)
tak už sehnáno, měl neuvěřitelné štěstí, byly na chatě a velde ve vesnici prodával, jeden starší pán svojí dvojkovou octávku 1,9 77kw v plné náloži, s najeto originál 159t/km, s R17 letní a R15 zimní sadu za 140t, neskutečný štěstí, auto pán má 2roky a najel sním 15t/km
Starší pán co stím nejezdil.. To se vždy pousměju.. :-DD Km mohou být samozřejmě v pořádku ale je to sranda.. Jaký r.v.?
to jo, u inzerátu se taky zasměju, ale tady to byla pravda, ptal jsem se ho kde má inzerát a on že nikde, že nikdy auto neprodával, tak že dal jenom za okno cedulku prodám a telefon, nic víc, tak říkám náhoda jako blázen
Sranda, zeptal jsem se ho, jestli dělal rozvody před těma dvěma rokama,když to koupil a on že ne, že podle servisky jsou udělaný a že prej s chlapama s motoclubu na to koukaly a že by to měla být pravda :-)

03.06.2013, 09:12 |
Bucci cendler: mrkni se do inzerátů, auto vždy prodává postarší důchodce, nejlépe právník nebo vysokoškolák, kterej neví co a jak
auto je vždy v plný výbavě a nejlepšim stavu (možná o drobet lepší než když sjelo z linky)
a vždy má tento postarší vzdělanej pán nějaký známý, který při pohledu pod kapotu poznaj kdy a kde byly dělaný rozvody :-)
ono tihle fachmani jsou speciální sorta mechaniků