Navštíveno 5270x

Prodám svoji Octavii RS. Kdyby měl někdo zájem, nebo o někom víte, že zrovna něco takového shání, dejte vědět.
Info v odkaze nebo mě kontaktujte. :)
[ Link ] 
ja ....budu neco takeho zhanat , len v kombi verzii :-) , nejaka rada naco si davat pozor pri kupe ? a jaku to ma spotrebu ?

16.05.2013, 16:19 |
PK Mám obyč 1.8T a jezdím za 7-8 l. Tohle bude podobný. Záleží hodně na stylu jízdy. Dá se jet dálka za 6, nebo taky za 10 a víc.
Zdeny88 je mlafej od Zdenyho60? ;)
nebude to spíš táta zdenyho60?
Kotass/O_O: :D
ty fotky jsou teda 2 roky stare jo? nebo jsi celou dobu jezdil na DE prevozkach? :D
Jojo,zdeny88 je táta od zdenyho60 :-D
Koncovka ti ještě neupadla? Mě když to takle sjelo a šahl sem na koncovku tak mě zustala v ruce aji s těma metr dlouhejma trubkama k zadnímu tlumiču.
Roman321: Spotřeba je taková, že se dá jet v pohodě za 6 litrů na dálku, ale i za 10 a víc, záleží opravdu na stylu. Já se držím dlouhodobě na 9 litrech, převažuje víc město než mimo město.
Jajinek: Takhle mám tu koncovku od samého začátku a pořád drží pevně, myslel jsem, že je to kvůli vytahaným silentblokům, ale není. Každý si toho všimne, ale má to snad každá druhá takhle nízko co tak pozoruji.
Zdeny88 : Diki :-), prajem skory predaj
Nikdo zrovna nehledá pěkné RSko? Cena je na dohodě, určitě se nějak domluvíme. :)
Při opravdu rychlém jednání je možné se na ceně domluvit, aby byla spokojenost na obou stranách. :)
Zdeny60 neni tak blbej aby si myslel že v roce 2013 napíše cenovku 120... to by to muselo bejv ve zdenyho typicky 1AAAAAA+++A stavu což tohle má tak akorát HDR fotky :)
Tak cenu zkuste navrhnout sami, nebráním se tomu.
POZOR!!! DO ZÍTRA 15.6. CCA DO OBĚDA JE CENA TOHOTO VOZU 100 000 KČ, VOLEJTE NEBO PIŠTE SMS PRO RYCHLEJŠÍ KOMUNIKACI. PAK AUTO PUTUJE DO BAZARU!!!