Prodám Ford Focus facelift 1.8TDCi 85kw (asi nejspolehlivější naftová verze),rok 2008/09,najeto poctivých 189000km,1.majitel v ČR,servisní kniha,nebouranné,velice opečovávané vozidlo.Důvod prodeje,výměna za větší vůz.
Výbava:6xairbag,ABS,ASR,ESP,dvouzónová automatická klimatizace,originál satelitní navigace,autorádio CD MP3,komplet okna v elektrice+zrcátka,továrně tónovaná zadní okna,vyhřívaná zrcátka,tempomat(nyní neaktivní použit jiný volant),dálkový centrál,palubní počítač,imobilizér,manuální převodovka, zadní stěrač,mlhovky,vstřiky Siemens VDO,plní EURO 4 a (nemá DPF).
Dálniční známka pro rok 2013,STK do konce roku,vyměněny všechny náplně + všechny filtry.
Auto garážované,ručně myté,v ČR mnou tankováno jen u Shellu . Moc pěkné vozidlo. Rád bych auto prodal nějakému fandovi do takových aut jako jsem já,aby všechna ta práce na autě za půl roku nebyla znehodnocena,jak tomu někdy u takových aut bývá.Sportovní úprava dělaná pouze z originál továrních dílů Ford,takže kvalitní plasty a funkční,ne nějaký lamináty apod.
Auto plně funkční,denně v provozu.
Úpravy mnou provedené za rok a půl co vozidlo vlastním:
Sportovní podvozek-štelovatelný
19 Alu kola Tomason s pneu 225/35
Komplet originál Ford body-kit ze sportovní verze ST (oba nárazníky,prahy a křídlo)
Sportovní anatomické sedačky RECARO z verze ST
Sportovní volant ST
Sportovní pedály Sparco
a plno dalších věcí…
Videa z celé přestavby auta za rok 2012 a 2013:
[ Link ] Cena 230000Kč
Jinak případné info nebo otázky buď na mail hesiklukas@seznam.cz nebo mobil 606 762 725.
Jsem z jižních Čech.