Navštíveno 3455x

Tak nějak zvažuju, zda na léto nekoupit něco na poskakování.
Nemá někdo, nebo nevíte o něčem rozumném levnějším?
Cenově ideálně do 30ti
Představoval bych si buď menší skůtr 250ccm+ (tzn. ne ty cestovní krávy :o) ) nebo "silniční" enduro 400-500-600ccm (Cagiva Canyon, Aprilia Pegaso, ?).
Chápu, že v téhle ceně a teď na jaře to bude bída, ale co kdyby náhodou, nepotřebuji, nespěchám, rozhodně nehledám střep se kterým budu celé jaro jezdit po servisech, to raději nekoupím nic :)
Za tipy díky ;)

26.04.2013, 11:03 |
JR Na ty italsky endura bych se vysral, bude to vic k vzteku nez uzitku. Skutra bys mel sehnat v pohode.
neprodal si to nahodou nedavno?..o)))a ze uz moto ani omylem?..o))))
taky zrovna zvpomínám na nějakeho peugeota skůtra ne?

26.04.2013, 11:54 |
dalio kdyby jsi chtěl , mám doma k prodeji Canyona 500,r.v.00,naj.9500km , nebourán , nepoložen.,vše ok, cena ale 35t kč
JR: Myslíš, že to může být až tak hrozný? Ten Canyon se mi hrozně líbí :o)
Pavel: jo, k Fazer nesloužil k účelu který jsme plánoval, jinak se skútrem jsem byl max spokojen ;)
O_O: jj, peugeot skútr, super záležitost, další rok jsem chtěl něco dospělejšího, tak jsem koupil Fazera 600 a s tím jsem se úplně netrefil do toho co bych rád a nakonec mi byl úplně k ničemu :o)
Vím, že skútr by byl daleko rozumnější, na druhou stranu to enduro mě láká tou "plnohodností", nedokážu to popsat :o)
dalio: Rychvald za Ostravou? To je setsakra štreka :o)
Můžu se zeptat na zkušenosti? Doporučil by jsi Canyona (bez ohledu na to že ho prodáváš)? :o)
Koukal jsem, že jsou od 25ti a podstatně blíž, ale samozřejmě jsem neviděl stav, tak nebudu soudit.

26.04.2013, 12:03 |
dalio no právě záleží na stavu . za km ručím a za stav taky.
vzal jsem si jej na rozježdění-vzhledem ke stavu tohoto kusu.sešel se rok s rokem a koukám po něčem větším , protože měří 195cm a vážím 122kg chci jít do nějakého cesťáku....kdyby jsi váhal , nafotím ti ji.

26.04.2013, 12:07 |
JR Tohle se na m.cz resilo celkem nedavno .... ty italove maji problem s elektrikou. Myslim, ze z toho nakonec nejlip vysel Freewind.

26.04.2013, 15:22 |
m stejně tě vidím sedět na goldwingu - na ročníku nesejde :)
dalio: díky, zkusím se na Canyona podívat někde poblíž a dal bych případně vědět ;)
JR: Freewind je ale spíš kolem pade :-/
m: goldwing mi přijde jako naprosto zbytečná věc, pokud chci pohodlí na cestování, nevidím v jedné stope smysl :) Chci dá se říct jen "pracanta"

27.04.2013, 10:19 |
TUNER

27.04.2013, 12:00 |
dalio ....ale najeto maj všechny docela dost ....najet na skůtru přes 30t km je docela řacha , sám mám doma od Derbiny dva skútry - Atlantisy , jeden má cca 22t a druhej okolo 10t km a rozdíl je znát. ani ne tak motoricky , jako drnčení plastů apod.

27.04.2013, 12:01 |
dalio tím ale nevnucuji svého Canyona .
jen jsem se byl dneska projet a S U P É R .
Tak neváhej a dokud je krásně , tak něco kup a jezdi a jezdi a jezdi :)

27.04.2013, 12:31 |
DaveX Ahoj, pokud to nebude vadit, taky bych se taky přidal. Sháním nějakou 125 na poskakování. Můžete taky doporučit nějaký ten skůtřík? Cenově nízko, kvalitou vysoko :)
Tuner, super, díky, zkusím to nějak projít. Jen některé se mi zdají až moc malé, zase mám 185cm a 95kg, tak ať na tom nevypadám jako vosa na bombonu :D
Není třeba v Praze nějaký bazar, kde by toho měli spoustu a člověk si to mohl alespoň prohlídnout v reálu, nebo si na to sednout?
Dalio: zkusím juknout, v týdnu se jdu podívat ještě na jednoho fešáka, tak uvidím ;-)
DaveX: jasně, není problém ;-)

27.04.2013, 22:25 |
TUNER To se ti jen zdá,žádnej neni vysloveně na tebe malej. V Praze nevim. Snad něco málo ve Scootlandu,pak jedině ve Slanym je prodejce kterej dost vozí,JKS moto u Budějek a Westmoto tady u Plzně. To jsou tak 3 firmy o kterejch vim že by se jakš takš dalo občas něco vybrat za slušnej peníz a vozí celkem často. Nebo projet soukromé inzeráty.
dalio - ono je něco jiného najet 20 000 km na 2T padesátce a něco jiného na 4T dvěpade... ;-)
[ Link ]

09.07.2013, 14:57 |
Nora JR: Problém s elektrikou u italského endura??? Povídej, rád se něco dozvím. Například výše zmiňované Pegaso má stejnou elektriku a komponenty jak BMW F650, a stěžuje si na to někdo?
Koupil auto místo skůtra:-D
ale kdepak....
vim,ze koupil moto,ale fota jsem jeste nevidel...o]]
No ono to není nic tak zajímavýho na chlubení :o)

Ten zámek neřešte, byla to jen nouzovka aby s tím někdo neodjel na neutral :-D

a tak dobrý ne?
Lepší jak skůtr!
Dobrý to je, já jsem spokojen, svůj účel to parádně splní a je to někde úplně jinde než skútr. Hlavně to pohodlí, to je prostě parádní :o)
Myslel jsem to tak, že to není žádná nová R1, Harley, nebo já nevím co na chlubení :o)
...k čemu tam bývá ta hrazda na zadním kole, pod sedlem?
to je proto, aby se ti nenamotala kočička do kola
Podle mě je to blatník, protože to přesně navazuje na držák spz... Ale třeba kecám :D