Navštíveno 3252x

08.09.2011, 20:07 |
Honcke | Upraveno: 2011-09-08 20:10:00
Zjišťuju zájem-ani pořádně nevím jestli ho chci dát pryč nebo ne:-(
-r.v.2002
-tacho 48000(já najel od jara 11000)
-serviska vedená do cca 20000 km
-nový olej(minulý týden jsem dělal)
-originál lak-nikdy nestříkáno,nepadeno ani ze stojánku
-leštěný kola,CNC páčky,nová brzdovka,chladící kapalina,náhradní sada nových brzd destiček na obě kola.
-štítek KAPPA
-laděný výfuk s homologací
-spousta věcí,dotazy rád zodpovím
-pneu:zadek na ryskách,předek ještě něco najede.
-je to opravdu leštěnka
ZN:možná výměna za Honda VTR 1000 F Firestorm:-)
Ke všem věcím co jsem dával mám faktury.
První 2 fotky jsou ještě od minulýho majitele,víc fotek dám na vyžádání.
Moc pěkný.
Nestačí ti výkonově?
All:jsem zastánce toho,že na běžnej provoz je vše nad 600 ccm zbytečný,o výkon mi vůbec nejde,jen se mi vždycky líbilo VTR,a trochu mě to táhne k tomu V2 no:-)
Luke:kolem 55tis.
jen namátkou:-)

08.09.2011, 23:27 |
Ladic lol ted jsem se trosku pousmál, veta vše nad 600ccm me prijde pro beznej provoz zbytecný, neboť moje teorie je malinko jiná - vše pod 900ccm nemá vůbec smysl kupovat, ale tak to je - kazdej to vidí jinak :D
No, já když měl 650 Bandasku, což měla 75koní tuším, tak mě ten výkon třeba když sem předjížděl chyběl a to hodněkrát :o)
Ladic:no pousmát se můžeš,neznám tě,nebudu tě tady soudit,ale ruku na srdce:zajímalo by mě,kolikrát využiješ plnej výkon toho litru na silnici.Teď se s dovolením pousměju já.
Jsem tzv.mrdal,koleno dám max.na okruhu,v provozu jezdim dá se říct normálně,ale párkrát se mi stalo,že jsem předjížděl letce na litru.No a vovo vo tom to je.Na okruhu neřikám,ale v provozu min. 900?No nevim nevim.
All:Hele Hornet má tuším 95 PS,a fakt se mi nestalo že by mi scházel výkon na předjíždění.Jo,nejde to VOCPODA to je jasný,ale když chci rychle předjet,tak tam hodim ze 6 trojku a ono to pak i docela jede.
To mi taky trochu vrtá hlavou co si chtěl asi předjíždět...když Bandaska 75PS na cca 200kg a schází ti výkon na předjíždění,tak co máš za auto?Tam ti výkon na předjíždění nechybí?To máš Veyrona ne?:-)
Tady je to samej střelec koukám:-D
Honcke, nemyslel jsem to zle, ale kdyz jsem si bandasku koupil, rikal jsem ze to jede. Ale ono to nejede (ber s rezervou). Co si budem vykladat, na takove motorce se moc dle predpisu nejezdi, proste to tak je. A kdyz jedes ve 2 na 6tce, tak je to proste bida (vyzkouseno 18000km). Pokud jezdis 50/90/130, ok, pak vykon staci. Ja jezdim casto Brno-Svitavy na moto a tam je to s predjizdenim horsi.
Auto mam 270ps (ano, chtel bych vic).
Ber to jako muj nazor, tak to vidim ja.
All:tak 270 PS to je střela ne?:-)Ja to uz vubec nemyslel zle.Jen se chce zamyslet nad výkonem těchhle motorek a říct sám sobě:mám na to?využiju to?
Já na rovinu řikám:já ne.Zabít se nechci,rád si dám pěkný zatáčky,a na to moje šmrdlání mi těch 100 koní na 200 kilo váhy stačí:-)
Toť vše,ať ti to jezdí a kolama dolů jak řiká:-)
Strela do doby, nez si zvyknes:-) na zabiti staci i 50 koni :-)
Nechtel jsem ti zajebavat inzerat. Masina krasna, rek bych nech si ju, ale zivot jde dal a zmena to v tvem pripade nebude spatna:-)
At to jezdi! :-)
Pridal jsem si 10 koni, ta jebka ma 260 :-)
Honcke: Ladic je asi jeden z tech rovinkovejch strelcu :-D
Jindrs:no ja to nechtěl řikat na plnou hubu,ale třeba tu máme Rossiho:-)
JINAK SAMOZŘEJMĚ UP.

10.09.2011, 16:37 |
Ladic Pánové, je to malinko jinak, moje telesná schránka je malinko težší než je obvyklé + jezdím dosti ve dvou což znamená, že výkon 600ccm na 400kg je opravdu bídně málo a aby motorka byla pohodlná a nemusel človek pořád řadit, tak to chce krouták a ten Vám dá objem. Samozřejmě jakoukoliv výzvu na projetí zatáček předem přijímám :)
Ladic:rád se s tebou projedu,příští rok plánuju Most,tak se můžem domluvit.Jinak ve středu jedu Sosnovou,je to pomaly,ale o to techničtější okruh.
Jinak já mě k metráku neschází taky moc:-)
Jo plánuju repas vidlic,nevim jestli do toho ještě investuju,takže spíše formou slevy,ale kdyby někdo měl zájem,a chtěl,tak ty vidle udělám.Položka by to neměla být velká-cca do 1500kč.
VTR mě volá a proto poslední cena 50000kč,níž nejdu.
Pro rejpaly pružiny zachovám,tak proto se to vejde do 1500kč.Gufera,futra,olej.
tak az se pujdete projet dejte vedet kdyz nebudu v praci tak bych dorazil
Koukám Jindrs ty máš TeLe.Mno něco takovýho mě láká,ale chci zůstat u Hondy.Můžem se spolu někdy projet,nemáme to tak daleko jestli jsem dobře četl Chomutov.
Vidim na motorkářích fotky z Dubí:-)Minule jsem tam viděl někoho s TLkem,jestlis to nebyl ty:-)
jestli tam bylo jen jedno TL tak sem to ja nebyl ja tam sam nejezdim vzdycky je okolo me minimalne jeste jedno TL :-)

15.09.2011, 06:46 |
Honcke | Upraveno: 2011-09-15 06:48:51
Aktuální.Kupec den před koupí rozvěsil rodičům Oktávku,tak má k placení něco jinýho:-)
50 tis.kč.
čoveče,příští rok ti to koupím
No to ja kdyz se neproda ted,tak si ji asi necham,udelam ty vidlice,obuju a bude.Docela na to pospicham,ale 50tis. posledni cena,niz nejdu.
Opravdu poslední cena pro AHC 47tis.kč.

06.10.2011, 15:06 |
Jozzo zkusím ukázat kámošovi, horneta by moc chtěl,třeba ho to zlomí dříve :)
achjo,uplne slintám,kdybys tu cenovku hodil hned zezačátku,tak ho mám už doma :-(,když ti vydrží do jara,tak ho snad vezmu
Luke jestli bude na jaře na prodej,tak asi za jinou cenovku,budu dělat přes zimu repasi vidlí,půjde preventivně ke strejcovi na ventily a karbece(Yamaha Stará Boleslav)vyleštim ještě pár věcí a hlavně budu kupovat komplet nový gumy.Takže cenovka bude úměrně vyšší jestli se rozhodnu i potom ho dát pryč.
Nebo vytas 47 a přijeď si pro něj.Nějak se dohodnem:-)

10.03.2012, 11:32 |
cuir LukeFab: pokud by jiz byl prodanej tak kamarad ma take horneta na prodej.
[ Link ]