Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > nutně sháním relé žhavení

o Navštíveno 4608x o
o 11.08.2011, 15:00 | Pepíno_Honda
mám velkuo prosbu. nutně sháním pro kolegu, který vlastní VW GIII s motorem 1.9 TDI 66kw, řídící jednotku žhavení.
jedná se o relé, které je umístěné na přední stěne, vedle posilovače brzd. Jeho auto je ještě vybaveno samostatným relé, které je umístěno standartně ve svorkovnici pojistek a relé pod palubkou.
kat. číslo špatného relé je toto.
191 911 612 B. Různě po katalozích jsme našli pouze relé s označením A, případně C, kdy tyto jsou rozměrově jiné. Nikde nemůžem sehnat a auto bez toho nenažhaví...
díky za všechny pozitivní rady

foto k příspěvku  od Pepíno_Honda

o 11.08.2011, 22:21 | Pepíno_Honda
tak jsem byl H-Honzou upozorněn, že jsem napsal špatné číslo... je to tak...
správně tedy má být 191 911 261 B
nemá doma někdo starší kousek ? nový to stojí přes 2000,- :(

stejná věc je i na VW Jetta, snad i Golf II
o 11.08.2011, 23:25 | Knightey-
Kurva, mooooozna, kdyz hooodne moc prohledam ten bordel co mi zbyl z toho VW Venta 1.9TDi, tak bych ho tu mohl i najit, jestli to neni uz fuc :)
Ale kdo se v tom ma tam hrabat a hledat to :)
Ale ze jsi to ty.... kouknu zitra :P
o 07.09.2013, 20:56 | Nikinkaka
Sháním relé žhavení 191 911 261 B na VW Polo 1.7 SDI, na vrakovištích už mě vypekli, že jsem projela jen kilometry a nic z toho. Je tady někdo, kdo by našel v garáži a prodal? Díky, za jakoukoliv reakci, N. V.
o 07.09.2013, 23:22 | Knightey-
Tady se da sehnat za necelych 1000,- Kc nove origo bez DPH [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4045 sekund.