Navštíveno 8910x

Zbylo mi to po prodeji me A6, vse je original
Je tam toto:
zadni RS6 naraznik - pouzity
predni RS6 naraznik upraveny na A6 - pouzity
predni RS6 naraznik - novy
predni RS6 blatniky - 1 novy a druhy pouzity
predni RS6 maska - nova
komplet mrizky do narazniku RS6 - nove
komplet RS6 chrom packet na sedana - novy, zabaleny
kapota na RS6, S6 ci A6 4.2 - na ni se musim poradne podivat, ted nevim jestli jsem ji kupoval novou ci jetou.
To je asi vse, uz si ted z hlavy nevybavuju co tam dale mam.
Jinak ten upraveny predni RS6 naraznik je upraven tak, aby to pasovalo na obyc A6, bez nutnosti pouziti rozsirechny prednich blatniku.
Způsob platby a předání: osobne
Místo předání: Okoli Mimone
Kontakt: tel: 721/873638, ICQ: 340948304, email: knight.jiri@centrum.cz
nova kapota - lehce poskozeny rohy od prepravy, mam na fotkach kdyztak.
Pasuje na A6 C5 4.2i, S6 a RS6.

blatniky RS6, S6 ci 4.2i - jeden novy, druhy uz byl na aute, kolem svetla lehka prasklina cca 1cm, zas to mam na fotce kdyztak.

zadni naraznik - v barve, pouzity, original, mrizky kolem vyfuku do nej mam

predni naraznik - v barve, original, pouzity, upraveny na A6 bez nutnosti pouziti RS6 blatniku

predni naraznik - novy, original, nepouzity, neupraveny

sada mrizek do narazniku, chrom listy kolem svetel a zadnich oken u dveri, kolem mlhovek atp, vse nove, original a nepouzite

chrom listy kolem oken, nove, zabalene, original, nejaky sroubecky, podlozky, krytky ostrikovacu atp

A koukam ze jsem zapomel nafotit predni masku do narazniku, budu ji muset v tom bordelu nekde najit jeste
Jinak jeste vic fotek mam v kompu, nebudu to sem vsechno davat, tohle asi pro predstavu staci.
Pokud mozno preferuji odber vseho na jedno auto, cili je mi jasny ze si nekde nevezme oba dva predni narazniky ale tak nejak celou sadu na cely auto.
Stredni mrizka do narazniku je shodna s beznou A6? Pokud ano, co za ni?
Diky

05.05.2011, 16:23 |
Raimmii | Upraveno: 2011-05-05 16:24:54
ke kompletu chybí i zadní blatníky, ty jsou také širší že? A jaká je cena kompletu, cena dohodou mě nic neříká, nevím za kolik se to pohybuje, nějakou představu o ceně máš ne?
Tady jsem jeste vystrachal spodni RS6 listy kolem bocnich oken na dvere, vcetne zadni chromove listy z RS6 na viko kufru od sedana, vse samo nove.

A tady je ta slibena RS6 maska, originalni a nova samosebou :)

Lukaash: ano je shodna s beznou A6 C5 Facelift.
Raimmii: zadni blatniky asi nejdou jen tak lehce vymenit bez zasahu do kastle ne? Cili ty se nechavaji vytahnou vytahovackou.
Jinak k cene, vsechno me to stalo pres 50t kc a to nepocitam cesty co jsem kvuli tomu projezdil a nepocitam ani dalsich X cest, co jsem jel zbytecne a na miste jsen zjistil ze to neni origo atp. A o provolanych minutach ani nemluve ale to uz tak byva :)
Komplet vsechno davno prodane...