Navštíveno 891x

13.03.2011, 20:08 |
empi Zdravíčko, mám další problém. Kdo má ať se ozve. Prosím vás koupím:
1. Grafickou kartu - je mi jedno jakou(bud Ati nebo Nvidiu), jenom musí být do PCI-Express, paměŤ alespoň 128MB/128bit sběrnici a funkční. Cena maximálně do 300,- Stačí nějakej sh*t, je to do počítače aby fungovala muzika a textovej editor. Sběrnice může být i 64bit ale pod 128MB prosím néé.
2. Zdroj ATX cca 300Wattů a výš, nabídky za rozumnou cenu. Shořel mi před chvílí.
3. Kdo by měl doma nějakej, jakejkoliv notebook, netbook, prostě přenosnej počítač, kterej funguje a má wifinu s alespoň 60GB HDD tak nějak na textový editory a muziku, nejlépe klávesnici s numerikou v případě netbooku numerika samozrejme byt nemusi. Velikost monitoru je mi jedno. Za nějakej rozum koupím :) Když bude funkční. Nenabízejte mi nějaký notasy za 8k, chci to vylozene na praci s textakem a muziku, ale proste pro me nema smysl kupovat novej mininotebook.

13.03.2011, 21:53 |
koren co ati x550? 128ddr, pci-e, dvi i klasika d-sub, pasivni chladic, do minulyho tydne byla v "hernim" pc (tudiz sturmovika utahne:-D) a jela bez problemu. vytahnul sem ji nebot jsem dostal krapet rychlejsi. cenovka rekneme ty 3 kilca vcetne poslani obchodnim balikem?
posledni volnej zdroj jsem bohuzel poslal presne pred tydnem:-(
kolik by si dal za MIVVY M310?je to to samý jako MSI WIND, jedinej problém je,že baterka vydrží 30 minut jinak je v cajku

14.03.2011, 20:06 |
empi | Upraveno: 2011-03-14 20:09:50
koren: popremyslim o tom a dam vedet :)
patryck: urpimne, chci neco maximalne do 2k. mel jsem moznost od kamarada mit winda za 2k, stejne mel v haji baterii, ale bohuzel mu ho ukradli na nasem maturaku :( ...
edit: patryck, ma to zaruku? jinak baterie me vyjde na 2k, takze kdybych ti za nej dal 4k, tak si muzu roznou kouppit novej :)