Navštíveno 3113x

13.03.2011, 18:29 |
Diner tak tohle je mazec... nadhera... co jsem tak koukal vedle tak minimalne 7000Euro?
Až na ty kola veliká paráda !!!

13.03.2011, 18:35 |
loom hmmmm krasnej kousek
majitel z vedlejší obce, občas vídáno, pravda, snad nikdy za špatného počasí.
Vozidlo ve skutečnosti vypadá tak, jak na fotografiích.

13.03.2011, 19:41 |
choze co blbneš?! si ho nech.

14.03.2011, 08:02 |
Veva krasavice!!! :-)
krásná ničim nezkurvená M3c.
Já mám jen dotaz stran těch předních sedadel. Neměla M3 speciální a podstatně víc tvarovaná sportovní sedadla?
Jinak moc hezký auto, kola jsou podobná BBS a designem pasují krásně.
choze : to mi říká snad každý.. Ale už to chce změnu :)
Deliquente : Jsou k tomu i origo 17´´ takže komu se tyto nelíbí může si zvolit origo..
RB : M3 Coupe má více tvarovaný sedadla. Cabrio M3 má tyto méně tvarované.
auto pěkné, chybí jen to podstatné, cena .-)
Tak zrovna tady si myslim, že cena je to poslední, o co se bude případný zájemce zajímat. Protože jestli je to ve stavu, jakej je na fotkách, tak si to skutečnej zájemce koupí za cokoli. BTW, vim, že nikdy neřikej nikdy, ale tohle mít ve vlastnictví, tak snad pro to postavim extra prosklenou garáž a v životě to neprodám. Slint. Nádhera! Maximálně do muzea BMW. Nenechal bych nikoho, aby dokurvil takovej skvost.
no nemyslim si,ze cena je to posledni co nekoho bude zajimat...protoze je rozdil pokud to auto bude stat treba 500 nebo 300tis....takze asi tak...proste cena je zasadni vec u vseho...
a cenu majitel musi vedet...
naprosta bomba, neprodavat!!!
i s cenovkou je to vystaveny na sauto.cz
323Marty: ja nevim me to prijde zas jen jako m3 v slusnym stavu, zas takovej exot abych to mel na vystavku to neni. navic mi tam spousta uprav nesedi.. proste delat z e36 moderni auto podle me neni dobre a osobne se mi to vubec nelibi... na mysli mam ty ciry svetla s AE a blinkry, zrcatka s blinkrama a ty chromovy doplnky v interieru jsou taky dost nevkus. dat tohle do origo stavu tak to bude vypadat lip.
jako assassin! měl sem M3 a vím očem je řeč ...
nevidím důvod tajit cenu, která je navíc úplně v poho...
Cena tajná není. Je to spíš ale na dohodu protože tady u nás to jen málokdo ocení a dá za to ty penize. Zkusím to dát ještě na mobile a uvidíme. Tam se pohybujou celkem zajímavě. Ta cena na SAutu je startovní takže rychlý prodej = velká sleva :)
bejt to coupe, mas zajemce... :-)
cena je podle me super,tohle je takovej muj sen,jenze najit tohle auto v supr stavu je problem ted,natoz az to bude pro me aktualni. pockej par let a koupim ho :D
CV : JJ vetsina lidi radsi coupe to je pravda. Bude se hur prodavat nez coupe, ale i tak doufám, že nakonec najde spokojeneho majitele. Nikdy pred tim bych nerekl, ze cabrio je takova parada na svezeni a jaky je to pussymagnet :D Stejne si jednou jako druhe auto cabrio zase poridim :)
madmaik : par let je pro me dlouha doba.. :D
Tak zážitek ze zvuku motoru musí být v Cabriu úplně jinde než v Coupé. Se světlama je to těžký, taky z nich nejsem nijak odvařenej ale než tam mít 15 let starý vysleplý zažloutlý originály tak asi radši tohle, ne?

15.03.2011, 14:04 |
meris jenom slintám...

15.03.2011, 23:34 |
los-puntos | Upraveno: 2011-03-15 23:35:25
:)
tak to byla mega rychlost...