Navštíveno 2795x

Bohužel musím ze zdravotních důvodu dát k dispozici zájezd do Dominikánské republiky. Pokud by byl zájem tak mě neváhejte kontaktovat, moc času už nezbývá...
Radek Štengl (606 744 656, RStengl@seznam.cz)
Dominikánská republika, středisko Puerto Plata. Hotel Occidental Allegro Puerto Plata
[ Link ] Odlet je už tuto neděli 13.3. z Mnichova někdy kolem 17 hod. a návrat v pondělí 21.3. odpoledne. Je to teda 8 dnů, ve čtyřhvězdičkovém hotelu s all inclusive, hned u vyhlášené pláže Playa Dorada. Let je přímý a trvá 10hod.
Cena k jednání cca za 22tis. Kč
Promiňte za neúplnou informaci. Samozřejmě zájezd je pro 2 osoby, cena uvedena za osobu

08.03.2011, 16:43 |
Ladic za 2 osoby by to bylo zajímavější, za jednu to je normání lastminute cena. sry za OT.

08.03.2011, 18:41 |
fredy byl jsem také v Puerto Plata a můžu doporučit a cenovka byla před 4 rokama stejná. ovšem na 14dní all inclusive. Příjemná obsluha a celově moc fajn dovolená

u české cestovky last za tyhle peníze určitě se jen tak neseže, přes německé je to určitě možné, ale když my to sháněli tak ta cena byla pořád kolem 25tis. a výš a hlavně nebyli termíny, aby člověk nemusel cestovat přes celé Německo...
cena je napsaná k jednání, takže je to nástřel a při rychlém jednání ta cena může být někde jinde

08.03.2011, 19:14 |
FSAL ja to spis vidim tak, ze rychle budes muset jednat ty :)
sorry za OT, ale jako FSAL!
Aby to fakt někdo vzal, cena by musela bejt hoodně zajímavá.
A co když to neudáš? Propadne to celé, nebo si tam měl nějaký storno uzavřený?
tuhle situaci znam (taky jsem nemohl jet na good zajezd), nic k zavideni, kazdej slibuje nebo spekuluje a skutek utek :-/
hodne stesti, naper to kam muzes a nikomu nic nedrz, dokud neda penize .-)

08.03.2011, 19:25 |
petrb ja nevim ja se v tom moc nevyznam, ale podle me jak pises ze ze zdravotnich duvodu tak dkybys mel nejake potvrzeni od lekare nebo necop takoveho a predlozil to cestovce tak by to slo urcite stopnout, aspon me to tak kdysi slo. ale bylo to v cr no.

08.03.2011, 19:51 |
empiK (M)
Dam 20 000 za oba. Byl jsem predloni, ale muzu zas.
zajímá mě co je to za cestovní kancelář? Jméno abych si to mohl ověřit kde co a jak, díky
je to koupeno přes zprostředkovatele airstop ale pořádá to německá cestovka 5 vor flug
tady je link na zájezd do stejného hotelu
[ Link ]

08.03.2011, 22:26 |
fredy taky jsem byl s 5vor Flug... kdybych měl volné nějaké love tak bych ti udělal nabídku ale bohužel musím upřednostnit řešení vozu než dovolenkaření :(

08.03.2011, 22:27 |
fredy jinak myslím že pro obě strany zajímavá cenová nabídka by byla 35 za oba....

09.03.2011, 09:17 |
Alííí Nestavět barák, tak by mě mladá sežrala kdybych to nekoupil... :-)
být to cena za oba, tak bych neváhal:-) 44tis za oba je last minute
dam 25 za oba i v den odjezdu

09.03.2011, 14:11 |
Bucci jako allííí, s tim, že barák stojí ale hypotéka požírá vše co donesu :-(
díky všem za diskusi a nabídky. Pokud bychom měli řešit co je last cena a co není tak vždy každý bude mít jiný názor, když se podívám dnes na web kde jsem to koupil tak ve stejný termín a také na 8 dní to dnes stojí 35tis.
2 neero-R: sorry za OT, záujem nemám a ani nevravím že to daj tomu, alebo tamtomu, ale Ty máš "prúser" a musíš to udať, takže nemôžeš brať v potaz ani zďaleka ofiko ceny, hoci last minutov, alebo nemeckých cestoviek. Nezaplatil si si stornopoplatok? Mal by si to jednoduchšie, len sa pýtam :-)

09.03.2011, 15:26 |
Bucci další otázka ještě zní, jestli je možnost aby na "tobě" vystavený letenky letěl někdo jinej... třeba to vůbec nepůjde...
neero-R:naší nabídku znáš čekáme zda se ozveš
prebooknout letenky neni problem, je tam jen malej poplatek (cca15 euro)
PAVELK: díky za korektní jednání, bohužel jsme se v požadavcích trochu lišili
takže nakonec musím letět i za cenu možných zdravotních komplikací druhého cestujícího. Díky za komentáře a nabídky