Navštíveno 1346x

27.02.2011, 09:53 |
empi Mám tu ADSL2+ modem zn. Zyxel P660RU-T3
Podporuje síťový standard 10/100 Base-T a USB. Mám komplet příslušenství ... USB kabl, nějakej LAN kabl (cca metr), adaptér i splitter (rozbočovač). V případě zájmu za nějakej rozum...
Dále 2,5GHz Wifi-B/G anténu... Funkční, kdyby někdo chtěl...
Pak Hry na PC: Unreal Tournament 2003 a 2004, Gothic 1 a 2, Neverwinternights 2, Postal 2, Starsky&Hutch, Flatout Ultimate Carnage, Trackmania Power Up! a SAS Secure Tomorrow... Kdyby někdo něco chtěl, tak se ozvětě, nějak se domluvíme :)
Dále větráček do PC Primecooler, průměr 120mm, zánovní, modře podsvícený, jede perfektně, nemám ho jak využít, mám jenom notesa. PC něco kolem 400,- tak nechám dejme tmu za 200,- ...
Pak tu mám knížku od Jana Kellera a Petra Novotného (knížka/učebnice) - Úvod do Filozofie, Sociologie a Psychologie. Jako nová, kdyby někdo měl zájem tak aŤ napíše...
Hry jsou samozřejmě originální, vše co má fungovat je funkční... uklízim barák :) ... kdyžtak se mi ozvěte.

27.02.2011, 10:51 |
empi | Upraveno: 2011-02-27 10:59:38
Dále daruji časopisy Board, Dirtbiker, Extra PC, Počítač pro každého, Filmag, DVDMAG, Autoport Tuning, Maxi Tuning, Mobilmania nějaký čísla Doupě a pak tu mám 12 ks plakátů z časopisů Dirtbiker a Board. Kdyby si pro to co chce někdo přijel, tak za odvoz, jinak za poštu :) Nic za to nechci. Akorát mi to tu překáží a když nikdo nebude nic chtít, tak to poletí směr ulice, do popelnice :)
Ahooj jestly daruješ ty časaky tak na 100% beru ty Dirtbiker, Autosport Tuning, Maxi Tuning a ty plagaty:))

27.02.2011, 19:04 |
jp1 napiš mi do mailu co chceš za ty hry, něco bych si asi vybral. jp1@seznam.cz

02.03.2011, 13:27 |
empi Zatím vše kromě časopisů(Board, Dirtbiker, Autosport Tuning a Maxituning + plakáty) pořád mám.