Navštíveno 769x

sháním zadní pružiny na Škodovku,ale musí to být jedině 130 nebo 135.z jiné ne,pokud by doma někomu ležely nebo o nějakých víte,dejte vědět.na vzhledu nezáleží,hlavně at jsou pořádku :).a cena samozřejmě co nejlevněji.:D

23.02.2011, 17:33 |
hawai nedávno jsem jich pár vezl do železa spolu s dalšíma krámama :-D
kup novi ne stejne je to jedno jesi je to z kilianky nebo z faceliftu je to porad stejny -)
ty voe Vinzku :D dostal jsem naporučený tyhle :)na nový nemám,jinak bych je tu nesháněl :) nevím z jaké jiné Škodovky jsou stejny.pač zrovna tyhle je celkem problém je sehnat.a nebo už jsou v železe :D
Jen se zeptám na důvod proč zrovna tyhle měkoty? Š 130, 135 a 136 měli vlečnou zadní nápravu a pružiny mají pouze 21kN (je to dáno kinematikou nápravy) Pokud to dáš na klasickou 120cku (ta má v sérii 40kN) tak to bude strašně měkký na kyvné nápravě.
nemám to na Škodovku,,ale na jiné auto,víš?a tyhle právě vím že tam jdou a hlavně že funguji
Tuner#2 je to specialni uprva na fiat panda -))
kordob kolik muze stat nova zase tak desny to nebude a hlkavne nebude vymackana jesi chces mam doma jeste pruziny z audiny snizeni 80-60 -)
na pandu budou akorat -)
co jsem koukal tak za dvě nový chtějí 2000kč.což je teda extrém....
tak tam liskni z favorita je to skoro stejny a pouzivaj to i na patrola jako pridavnou -)a stoji 4kila nova -)
no jo,ale skoro stejny neni stejny a vim ja jestli to tam dostanu?nevim.to uz je trichu jina cena noo :D
asi bych doma par nasel napis na thepyroman@seznam.cz