Navštíveno 1481x

19.02.2011, 06:57 |
macek prodam iPhone 3G 16GB bez prislusenstvi v super stavu cena 4000kc FW 4.2.1 JB funguje na vsechny operatory
nedá se to dneska už nějak bloknout na dálku přes gsm tyhle čórky ?

19.02.2011, 15:07 |
macek Nismo a jak si prisel na to ze to je corka???
Aaaaaaaaaaaaa ja zapomel ze ty prece vis vsechno:-))))

19.02.2011, 17:15 |
fredy bloknout se to dá, ale jenom za předpokladu že jsi majitel s dokladem a krabicí a přes cajty ti to do 30dní zablokuji, dokonce tě budou i kontaktovat. mě se přesnw toto stalo, koupil jsem levně 3Gs a užil jsem si ho jenom 30dní.... sorry za OT

19.02.2011, 19:29 |
macek Prodano
nemyslim to zle samo jen mě to z principu zajímá....
a ono kdo umí 1+1 tak ví že takovej flek na venclu, taxikář a prodávající tel. bez příslušenství tak kde by k němu přišel.... kolikrát už sem tam jen tak stál a čekal na někoho neb ještě kdysi když sem jezdil speedy tak přišel maník a rádia telefony atd... jasan koupíš za 500 max , prodáš za super cenu hned a vyděláš balík ale já na to nemám nervy podporovat tyhle fetky prostě :)
fredy : dík, přesně tohle jsem chtěl vědět ;-)

19.02.2011, 20:59 |
macek Ale nismo ty ses nakej chytrej tak za prve neni to od fetky corka za druhe ani ta fetka neni blba ti prodat iphona za500 a za treti se seredne pletes!! Ja tyhle keci miluju kdyz nekdo pise ze je to tak protoze atd a ze jedna pani atd a sam vo tom vi hovno.
je to možný že neni ale ber to z mýho pohledu, z toho je to jasná věc a to že je bez ničeho to jen podporuje..... sam dobre urcite vis na kolik sou fetky ochotny jit, i kdybys dal 200 tak po nich skoci a to mi nevymluvis..... kámoš je majitel ochranky v lucerně takže o tom jak to chodí na venclu vim dost, sám má pořád různý věci za pár drobnejch vč. právě jednoho již bloklýho iphona tak mě zajímalo jak to funguje to bloknutí.... je uplně jedno kdes to sebral samo, i kdyby to bylo čistý tak mě zajímalo hlavně to bloknutí...
a pokud ses opravdu třeba z fetkama nesetkal na venclu tak to tě jen šlechtí ale myslim že vzhledem k tomu kolik tam trávíte času tak tomu se prostě nevyhneš.... jasný že příjde fetka a bude povídat o 2k apod ale fakt stačej 2kila a přinese ti co chceš ...
na druhou stranu pak mám zase dvě známosti na P1 MPČR takže vim co tyhle lidi nosej v báglu, maj tam lidi který třeba jen choděj a u fetky chtěj koupit, jak fetka prodá tak ho zbalej a věci zabavěj s tim že většinou jsou spojený s místní trestnou činností a navráceny k majitelum.... ovšem valná většina věcí se samo prodá hned na venclu za pár drobnejch neb ho stejně vždycky pustěj neb mu nic nemůžou...

20.02.2011, 01:37 |
macek Prosimte co to meles ja sem na tom venclu 20 let tak me to nemusis rikat co a jak ale nevim kam na to chodis ze fetkam staci 200 a daj ti co chces -:)) ale to je presne to co rikam ze jedna pani povidala takze uz to dal neres

20.02.2011, 10:09 |
Escudo | Upraveno: 2011-02-20 10:10:55
macek: a ty se fakt divíš týhle reakci?
Prodám auto bez papírů a klíčů, pozn. - ztratil jsem je, co ti jako první prolítne hlavou? Že je to smolař?
Když dá někdo vedle do hifibazaru rádio bez panelu, to je hned keců jak tady s tim nepochodí a podobně. Pokud sem dáš telefon bez příslušenství, tak se dá očekávat podobná ovace, obzvlášť když půlka lidí ví co děláš za práci. Taky mě napadlo, že ti s nim mohl někdo zaplatit, ale jako první asi většině lidí prolítne věc úplně jiná. Možná kdyby jsi ve zkratce napsal, jak si k němu přišel, tak předejdeš těmhle OT

20.02.2011, 11:24 |
FSAL panove, lepsi je si myslet a drzet hubu :)
uz vidim ty historky k tem x iphonum bez prislusenstvi, co uz tady macek strelil :D

20.02.2011, 12:43 |
macek Ty vole kdyby se kazdej staral o sebe a ne o druhy ale tohle je typicky ceska natura- hele co von uz toho prodal kde to asi bere atd ste jak babky na pavlaci
FSAL to je presne vono XXXXXXXXX Iphonu covece jak si na to prisel??
presne starejte se sami o sebe ja tu koupil par veci od radoby osvedcenych clenu vcetne zaruky a zaruka nebyla ...takze se hosi starejte vsichni o sebe a ja mam doma 9 telefonu ---od zmrdu co nechteli platit .... a jestli nekdo dela to a druhej to do toho je vsem hovno : TECKA
Jo a nastane doba kdy ti osvedceni clenove budou vracet prachy vcetne obcanu SR ,vcetne pokut ,ktere si ja urcim
a já myslel že sem napsal OT
jojoo taxikáři byli vždycky drsňáci :-)

20.02.2011, 15:49 |
macek TomasW starej se o sebe a nemel hovna!!!

20.02.2011, 15:59 |
Syrup :D

20.02.2011, 19:21 |
Chris lol :D tu asi kazdy pije matoni, ked to tu tak zije :DD