Navštíveno 1802x

foťák: je v něm 1GB SD karta, k necemu sme ho dostali, stejne se nepouziva.
programator: Infinity USB a Multiprog2001XL
ramecek na Sata HDD 3,5"

rámeček cena? jde zasunout do pozice mezi mechaniky vpředu počítače? odkud jsi popř.
Je to normalni ramecek, nikdy nepouzitej, jen se na nej prasi. Klasicky se dava do pozice 5,25".
cena cca 200,-
Filip pokud to bude jako doporucenej dopis tak jo. Jeslti ne je to pri jejich cenach ale 74,- :)
Fordik:
Neco nabidni. Vychazel bych s ceny nejlevnejsi Panasonicu, samozrejme pod ni.
Jo je u neho 1GB karta

17.02.2011, 12:59 |
Arnie_one | Upraveno: 2011-02-17 13:00:21
Teď sem koukal na recenzi a video bez zvuku :o( Chtěl sem něco, co bych měl hozený v autě pro případ potřeby a zvuk je věc, která by se mi hodila. Takže asi nic, ale díky za odpověď.P.S. Ta paměťovka bude mít větší cenu :o)
tak já nahodím cenu za foťák - třeba 500+pošta?
Fordi: pokud to prirovavas k 1Gb karte, tak to si di novej fotak koupit, tak za 50kč, obcas lidi nechapu, ale to neva.
Borik: mylsel sem si trosku vic, dohodnuli by sme se.
Filip: ma mail.
Arnie: to bylo myšleno jako vtip,tak klidek. A promiň, ale víc než těch 500,- co ti nabidl Borik ten foťák opravdu cenu nemá.
Fordik a ceho se nemam chytat ? :), jako vtip sem to nepochopil, asi spatne ctu mezi radky, ale ok beru:)
Borik nabidnul solidni cenu, samozrejme bych chtel trosinku vic, ale ok.
Jelikož nikdo nerekl posledni slovo, tak si myslim, ze jo psal me na mail jen Filip.
A kolik je teda cena? těch 500 platí?
Vzal bych ho kdyžtak pro maminu. Jak je starý?
stáří tuším cca 2-3 roky, jak říkám, dostali sme ho k necemu, ale nevyuzili. Pri stehovani se zas objevil.
600 a je tvuj.
arnie: jestli je naprosto OK tak za 600 ho vemu :)
Hele klidne muzu udelat vydejko, neni problem. Zere to 4 tuzkovky. Je to jen fotak, nevim jestli bych krabicu nasel, v ni neni teda nic. Poutko sem dal na fotak.
Stav je 9,9/10.
S Escudem sem tady udelal obchod, popripade snad reference od nej.
tak v tom případě ho vemu jo? později písnu mail, musím teď zmizet, ok?
no z tvy mailovky me nic nedoslo. Kazdopadne uz bych to chtel ukoncit :)
Mluvil sem s maminou a pokud je opravdu OK jak říkáš takjá ho vezmu 100%.
Jak s poštou? nebo odkud jsi?
máš to tam znova s adresou :)
popravdě sem zvědav jak se k tomu arnie postaví.
měl ses vymáčknout dřív :) víš jak :)
Psal jsem ti znova mail, budu ctít že byl Tweety první (ikdyž nerozhodný), takže mu to přenechávám. Kdyby ho náhodou nevzal, tak ho beru já.
Tak nevim midnite nabidnul vic, takze to je pro me smerodatnejsi.
Lidi at to neni na povidku :_)
Tak na těch 500 sem se ptal, protože se o tom mluvilo výš. S 600 problém nemám. Ale rozhodnutí nechám na tobě.

19.02.2011, 20:43 |
lišky Jak s tím foťákem? Dal bych 700kč s poštou? Odkud jsi? Kdyby šla osobka, zbylo by ti víc :)
Vysočina, příští týden Brno o víkendu.
Tak Lisky ma nejvyssi cenu přátelé. Pokud Tweety, nebo Midnite nedaji aspon 700, je to liškyho.
Cekam na ne, psali jeste drive.
A dneska s touhle licitací končím, už mě to nebaví.
po pravdě mě to taky nebaví, psal jsem že ho za těch 600 co požaduješ beru, ale stále čekáš na přihazování, což podle mě není moc fair...
Panove at to neni agonie, ocernovani,co si dovoluju prodat za vyssi cenu atp. ze to neni fair atd, atd.
Bud Tweety (1), nebo Midnite(2) napise cenu 700,- jinak to dam liskymu(3) a konec.
Cekam na prvni napsany nick a konec.

20.02.2011, 20:29 |
Tweety_xx | Upraveno: 2011-02-20 20:30:02
K netu sem se dostal až ted. Jestli je to s poštou (jak nabízel Lišky) tak to beru.