Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Settopbox DVB-T

o Navštíveno 1302x o
o 12.02.2011, 01:26 | tiktak
Koupim settopbox DVB-T, podmínkou displej s ukazatelem kanalu pripadne hodin ve stand-by stavu, 100% funkcnost, dalkove ovladani, idealne menu v CZ, cena +- 500.-
Takze komu nekde doma neco lezi slusnejsiho ve skrini, po nakupu TV s vestavenym tunerem, napiste prosim nabidku - Praha osobka rovnez idelani, pripadne blizke okoli mohu dojet, posta taky neni problem.
Diky, mail mam pripadne v profilu

o 12.02.2011, 23:42 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-02-12 23:43:22
Ahoj, možná budu mít k prodeji, od úterka, dám ti vědět, stačí to tak? Tuším, že je to přesně tento, nechce se mi to teď zjišťovat: [ Link ] GENIUS T32 je v CZ menu, má display s programy a hodinama, dálkové ovládání, je dobrej, na pohodičku, plně funkční, zatím stále běží na TV, v úterý má být new TV LCD s integrovaným, tak klidne tento pošlu do světa :-) Je plně funkční, asi 2 roky starý, nový je od 630,- Kč, ale spíš kolem 900,- Kč, tak za 400,- a osobní v Praze?
o 13.02.2011, 13:55 | tiktak | Upraveno: 2011-02-13 13:59:39
Pokud ma uz novejsi firmware, kterej zobrazuje cely EPG, pak bychom se asi domluvili (kdyby se dala cena jeste trosku upravit - preci jen uz se prakticky neprodava a vzhledem k porizovaci cene a stari mi nejak cena pripada vyssi) ale jak opakuji - pokud ma jiz novejsi firmware a EPG nedela problemy, pak se urcite nejak dohodnem :)
Jeste dotaz - ma sleep (nastaveni pro "usinani" primo na nejakem tlacitku na DO nebo se musi nekam "lezt do menu"? To je taky docela pro mne dulezite - je to do loznice, tak je to dulezita funkce :)
Jinak mi tedy prosim dej vedet na mail v profilu, koncem tydne odjizdim na Moravu, tak kdyby se dal predat nejak hned po utery, bylo by to idealni.
o 13.02.2011, 17:44 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-02-13 17:50:00
Tak já nevím, zda má EPG ok a novější, to jsem nikdy nezkoumal, a sleeping to se mrknu, ale to stejně musíš nastavovat jak u něj, tak TV, kdo ví zda to set-top-boxy mají. Ale pokud si vzpomínám, snad u něj fungovalo, že umí vypnout pomocí svého DO i TV :-)
Jakou verzi SW by to mělo mít,aby to mělo ok EPG?
Cenu bych nechal, takže asi vlastně nic :-D nechám si ho jako záložní ;-), a i DO není ani omatlané, ošoupané, jako nové co jsem koukal :-)
o 13.02.2011, 18:13 | HIGHTOWER
Sleeping to má, navíc i nastavení nějakého nahrávání nebo co?, EPG funguje u všech programů a je aktuální, werze SW jsem nenašel, je tam nějaká možnost upgradu, ale to nevím, jak se dělá. Takže prostě jak říkám, no problem :-)
o 13.02.2011, 21:32 | tiktak
ok, dej tedy prosim hned vedet, ve stredu odjizdim, takze predani bud v utery vecer nebo pak az za cca. tyden
o 13.02.2011, 22:33 | HIGHTOWER
OK, hnedka ti dám vědět na maila a není problém si to předat možná už v úterý ;-)
o 14.02.2011, 00:30 | tiktak
OK, dohodnuto, poslu ti na mail jeste mobil
o 24.02.2011, 14:30 | tiktak
Nejake dalsi nabidky? Hightower se mi zatim neozval a do konce tzdne potrebuju mit nakoupeno...
o 24.02.2011, 14:34 | Beda
vecer pisnu presne o jaky typ by se jednalo, mam doma nevyuzity
o 24.02.2011, 15:08 | tiktak
ok, diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3327 sekund.