Navštíveno 954x

verze Euro, plne funkcni, pristroj, vertikalni drzak na sklo, original napajeci kabel do zapalovace.
Cena 5000 kc
tel: 725887001
email: bmw_318is@centrum.cz

28.02.2011, 00:05 |
macek von jeste tyhle zbytecnosti nekdo kupuje::::
macek: az zacnou merit zase mestaci a tentokarat bez ceduli, tak to zas takova zbytecnost nebude, hlavne napr po brne sem ho vyuzival snad porad, laserem meri vyjmecne a tech aut kde maj pradavici je vic nez pozehnane a u tohodle radaru detekce i na kilometr neni zadny problem. Co jsem ho mel tak mi usetril uz minimalne 15 tisic a o bodech ani nemluvim, jednou zachranil i ridicak pac o 50 vic v obci uz by nebylo jen otazkou domluvy ;)

28.02.2011, 00:27 |
macek Prosimte snad me nechces tady tvrdit ze to meri radary co maj MP:-)))))))))))))))))) to voblbuj 18ti lety kluky
v brne maj mestaci lasery a bradavice, lasery to nebere, to vi i maly dite (tebe odhaduju uz snad na 15 nebo vic, tak uz bys to taky mohl mozna vedet)
jinak to detekuje bezproblemu na takovou vzdalenost ze stihnes ve meste zbrdit i ze 150 na 50 pokud je v protismeru alespon nejaky vozdilo od kteryho se ty paprsky odrazi. pak vi snad kazdej idiot ze ucinnost snizuje napr original reflexni sklo (o 60 procent) a nejhorsi je vyhrivany sklo (az o 90 procent).
ten kluk co si to koupil to koupil proto ze detektor uz mel tak moc dobre vi jak to funguje a ze to opravdu funguje a netvrdi taky blachy ze je to uplne k nicemu a podobny kraviny pac si koupil nejakou mrdku ktera nejede v pasmech pouzivanych v CR nebo si to nacpal do auta s nekterym z uvedenych celnich skel.
timhle se toto tema pro me stava uzavrenym, prodal jsem, domluvil jsem.
ps. rejpat muzes k tomu druhymu bellu co je tady na prodej pokud mas takovou depku a dere ti to zily ;)

28.02.2011, 00:51 |
macek Chlapce klidek co se certis me poucovat me o tomhle nemusis sam sem si jich skusil az dost a rikam je to k HOVNU chapes nebo mozna to casem pochopis sam:-)))
I měšťáci v Praze maj v autech Ramer, takže to k něčemu je... ale už je převaha laserů :o(