Navštíveno 3132x

19.01.2011, 18:33 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-01-19 18:43:13
Z určitých důvodů, které radši nebudu zveřejňovat u´važuji o prodeji nedávno pořízeného SpecB.
Jen pár TTD:
provoz od 2007, najeto 65.000. Nedávno full servis vč. oleje v AT, nové přední brzdy - kotouče i desky.
Výbava full, tedy vše, co se na Spec. B dávalo v té době:
šíbr, kůže, vše v el vč. nastavení sedaček, Navi, 18´´ zimní í letní, tempomat, atd...Folie s atestem.
Auto je po technické stránce v top stavu, motor jde jak Omega Made in Swiss, převodovka absolutně bez problémů, bez škubání a pod., brzdy nekopou, řízení nikam netáhne, prostě agregáty 1A.
Nový AKB!!
Trochu horší je lak na př. nárazníku - původní majitel byl ovád a nechal na něm hmyz-nemyl to-to se na něm podepsalo, každý si to asi umí představit.
Kapota byla lakována (kamínky). Já udělal komplet leštící a čistící kůru, takže auto mimo nárazníku vypadá fakt krásně a hlavně - radost z jízdy:-) Jám jsem schopen jet i za 8,6, což SLim nechápe:-)
Olje (5w30) nežere!!Kontrola zespod - precizní, výfuk kupodivu minimálně orezlý, prahy nepoškozené od zvedáku a pod.
Závady: ten nárazník (kosmetická věc), jinak super.
Cena 360.000, fotky jsou v sekci ostatní a nebo je dám sem.
jo, ještě jsem zapomněl uvést - nebourané! SK-ano.
tys to škrábnul, že to prodáváš?

19.01.2011, 19:35 |
Kamil Zdeny60 - ty seš fakt hrozný zvíře :-D Půl roku vybíráš až vybereš, povozíš se a posíláš dál :-D Ale nádherná kára, mít prachy a garáž, tak bych neváhal...
možná mu dítě nalepilo žvejku na potah .. tak raději pryč s tím :-D

19.01.2011, 20:07 |
camron | Upraveno: 2011-01-19 20:16:10
...bolí záda?
spis prsty vodpocaty... tesim se na dalsi slohy...

19.01.2011, 21:32 |
Augi Zdeny60: Jen pro moje info: má to samostmívací zrcátka? Umí to automatické stahování všech 4 oken?

19.01.2011, 21:48 |
Syrup nezrat to to co zere tak o tom snad i premejslim, ac se mi tyhle modely moc nelibej, za tuhle cenu nekup to :D
Zdeny,moc pekna cena,dej to i na kluby od subaru,myslim ze se tam urcite nekdo najde,je to moc pekny kus. Kua,pomalu sem zacinal davat peniz na Tvoji MPS a ty sem das tento nadherny kousek. Vymena za mx5 + imprezu asi nepripada v uvahu,co? mx5 ma 65 000km,impreza combi 49 000km se serviskou ,Top stav
Augi: nemá, a pokdu je mi známo těmihle fičurami neoplývá snad žádné Lego z té doby. Ale řeší to čínašmejd za pár korun:-)ZDali jde naprogramovat do ŘJC stahování oken na klíč, nevím.
Syrup: 9-13 normál, Slim to měl rozbitý:-)
Tak jak? Nikdo nechce pořádný auto?
V pepíkove ťažko predáš 3.0 benzín. Dvaja vážnejší záujemcovia (ale na dlhé lokty) čo mám, ani jeden niesú odtiaľto, tu sa každý pýta na spotrebu a povinné ručenie :-)
spíš Nigérie a Slim už domlouvá přepravu lodí až před práh :D
2 walish: :-D
2 Zdeny60: HU a SK
Slim,stejně pojedeš domů,tak si domluv s nima prohlídku po cestě ne? Stejně budeš zase 5 tankovat,tak na jedné benzínce na SK a jedné v HU si dáš delší pauzu,no :)
Domov dlho nepôjdem kvôli malej ešte :-) Ale idem za kamošom tak samozrejme využijem prítomnosť v Blave na prehliadku dvom sk guys :-)
Slim: Kam na to chodíš... to je vždycky hlod...
Pepíkov:-)))
skoda ze nejsi platce :-/ tatikovi ho vyfouknul nekde pred nosem podobnej krasavec

06.03.2011, 19:38 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-03-06 19:39:39
Tak oprašuji thema - pár nových info:
Jak jste možná zaregistrovali, 9.2. mi auto naťukli zezadu - 5. dveře.
Tak včera jsem auto dovezl z lakovny, dveře nové, resp. všechny díly nové, včetně folií s atestem 3M.Podotýkám, že při incidentu NEBYLY POŠKOZENY ŽÁDNÉ PLECHY, jako blatník, apod.!!!
K tomu jsem si nechal nastříkat přední nárazník a kapotu - jak jsem již uvádlě dříve, mně se to nelíbilo, protože to bylo od much a kamínků posekané.
Čili auto je nyní v plné kondici a kráse k prodeji, aktuálmně 70.300km, spotřeba ustálená na 9/100:-)
Cena zůstává, je to jako s vínem - čím starší, tím cennější, tedy 360.000 - je v tom nsátřik předku!
Auto je zcela v top stavu a bez investic, z optickcýh detailů zůstává důlek v PZ dveříchod hovad z parkoviště, bohužel jsou takoví mezi námi...
Tak lidi, kdo se chche pořádně povozit v jednom z posledních festovních aut, tady jedno je!!! A je ode mě, takže NO PROBLEM! :-)
Piště, volejte, jaro je tu!